Neler Yeni

N11'den aldığım ryzen 5 5600x arızalı çıktı !

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Sonuç: Elektronik ürün olduğu için servis raporu gereklidir denildi ve iade reddedildi koyuncu elektronige gidecek işlemci ülkede hiçbir yasanın geçerliliği yok vergiler dışında ve hayatımızı zorlaştıran'lar dışında.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

CEMpvpvp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mahir
Bence satıcıyı ara ve anlat eğer satıcı yollamassa n11 müşteri hizmetlerine ulaş eğer onlarda kabul etmesse dava aç

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Bence satıcıyı ara ve anlat eğer satıcı yollamassa n11 müşteri hizmetlerine ulaş eğer onlarda kabul etmesse dava aç
Dediğiniz herşeyi yaptım kabul etmediler koyuncu firmasına gitmesini ve servis raporu çıkması gerektiğini söylediler

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dediğiniz herşeyi yaptım kabul etmediler koyuncu firmasına gitmesini ve servis raporu çıkması gerektiğini söylediler
Tüketici hakem heyetine başvurunuz, ayıplı ürünün 30 gün boyunca para iadesi garantisi var yasal olarak bulunuyor.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Tüketici hakem heyetine başvurunuz, ayıplı ürünün 15 gün boyunca para iadesi garantisi var yasal haklarinizi savunuz.
Hocam sürecin aşırı uzadığının farkında herkes ve gidin verin diyorlar acayip bir sistem.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
BIOS güncel mi?

batuhan0088

80+ Bronze
N11 de ki satıcıya zorla iade ettirebiliyorsunuz. Bu durumda satıcı ile değil n11 ile görüşmeniz gerekiyor. Ancak sürecin uzamaması için servise gönderin isterseniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Koyuncu elektronik garanti deneyimi olan oldu mu daha önce nasıldır ilgilieri yada 10 günlük işlemciyi bana yıkarlar mı bilgisi olan var mı ?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam sürecin aşırı uzadığının farkında herkes ve gidin verin diyorlar acayip bir sistem.
Anlamadım hocam, kime verin diyorlar ?
satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir. Böyle bir yasal hakkınız var bunu onlara iletin eğer iade yapmazsanız Tüketici Hakem Heyetine gideriz deyin.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bilgisayarımo update için farklı siteler'den parçalar toparlamaya karar verdim bütün parçalar elime sorunsuz ulaştı.N11 üzerinden en başta işlemcimi almıştım bi 10 gün kadar kenarda bekledi ve bugün son parçamıda aldıktan sonra sistemimi kurdum ve hiçbir şekilde power tuşunun tepki vermediğini gördüm herşeyden şüphlenmiştim fakat en kolay olduğu için işlemcimi test etmek istedim ve arkadaşımdan işlemci temin ettim ve sistemim direk açıldı umarım 10 günlük süreç olduğu için firma bana yıkmaya çalışmaz sonuç olaral 2.800tl gibi bi mebla verdim önerileriniz ve görüşlerinizi bilmek isterim.
Ben 2300tl ye aldım n11 ' den sen baya pahalıya almışsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,606
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom