AliMert37
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 940
- İsim
- Ali Mert Okuducu
- Bütçe
- 650
Oyun oynamak için alıcam. Bu bütçeye mekanik klavye var mı bilmiyorum ama mekanik olursa daha iyi olur tabi ki. Switch de çok önemli değil ama blue olursa daha iyi olur.
2 tane buldum ama nasıldır bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
bi de bu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower Overlord Mavi Switch 88 Tuşlu Compact Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Overlord Mavi Switch 88 Tuşlu Compact Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Nightsilver Astra Mavi Switch Çift Renk Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Nightsilver Astra Mavi Switch Çift Renk Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
T60 Blue Switch Siyah İngilizce Q Gaming Typ-C Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri
T60 Blue Switch Siyah İngilizce Q Gaming Typ-C Oyuncu Klavyesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Son düzenleme: