Neler Yeni

Öneri N11den telefon alınır mı ?

Mosan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Salih
Bütçe
2200
Selam, xiaomi mi9tm vardı fakat bir nedenden dolayı 1 yılda ekran kartı yandı. şimdi yeni bir telefon almayı planlıyorum ama max 2200tl (daha üstü olmaz)
O fiyat bandında bu telefonu buldum fakat n11den alsammı bilemedim. Sizce galmalımıyım ve alırsam gitti gidiyordanmı n11denmi alsam bilemedim.
Tlc 10l :
Gitti gidiyor

Sizce almalımıyım önerileriniz neler? Bu arada öye oyun performansı ultra önemli değil ortalama olsa yeter ama kamerası kaliteli olsun bu yüğzden remi 9u eledim
Düzeltme: Gitti gidiyordaki cihaz teşhir ürünüymüş o yüzden linkini sildim. Sizce n 11den alnırmı ?

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1 yılda ekran kartı yandı.
telefonların garantisi 2 sene oluyor. sıvı teması yoksa garanti dahilinde işlem yapabilirler. böylece kendi telefonundan daha kötü bir telefon almak zorunda kalmazsın. bütçen çok düşük.

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Garantiye göndermeyi dener misin? daha yararlı olur senin için

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ben satıcı hakkında bir şey söyleyeyim. Bu tür yerlerden telefon alış verişi biraz riskli olabiliyor çünkü yorumları okursanız ürün hafif ezildi diyenler olabiliyor, başka ufak tefek sorun yaşayanlar olabiliyor. Bunlar haliyle biraz can sıkabiliyor. Hepsiburada en güvenli yol olur sanırım. Bir de alırken eğer Xiaomi bir telefon alıyorsanız satıcının Mİ Store gibi bir satıcı olmasına dikkat edebilirsiniz.

Mosan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye göndermeyi dener misin? daha yararlı olur senin için
Aynı şeyi demişsiniz fakat zaten gönderdimde yazdım. Arkası çatlak olduğu için sıvı teması var dediler galiba. 2800tl para istediler onun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben satıcı hakkında bir şey söyleyeyim. Bu tür yerlerden telefon alış verişi biraz riskli olabiliyor çünkü yorumları okursanız ürün hafif ezildi diyenler olabiliyor, başka ufak tefek sorun yaşayanlar olabiliyor. Bunlar haliyle biraz can sıkabiliyor. Hepsiburada en güvenli yol olur sanırım. Bir de alırken eğer Xiaomi bir telefon alıyorsanız satıcının Mİ Store gibi bir satıcı olmasına dikkat edebilirsiniz.
Trendyoldaki satıcı da aynı hepsiburadaya
daha fazla para vermeye gerek yok bence: https://www.trendyol.com/tcl/10l-64...-t770h-resmi-distributor-garantili-p-39634171

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Aynı şeyi demişsiniz fakat zaten gönderdimde yazdım. Arkası çatlak olduğu için sıvı teması var dediler galiba. 2800tl para istediler onun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

HEpsiburadaki satıcı a aynı : https://www.trendyol.com/tcl/10l-64...-t770h-resmi-distributor-garantili-p-39634171
Aynen aynı satıcıymış. Açıkçası ben bu kadar çok paraya bir ürün alırken işimi garantiye alırdım. Buradaki mağazalardan Amazon, Mediamarkt veya Hepsiburada satıcılarından birinden alırdım ürünü. Üstüne biraz daha koyar ya da bu mağazadaki telefonun fiyatının biraz düşmesini beklerdim.
Şunlar olabilir yani. Medimarkt'da stoğu bitmiş bu arada. Tabii sizin tercihiniz, yine N11 veya Trendyol gibi yerlerden de alabilirsiniz. Buralardan ürün alınca bozuk veya sıkıntılı gelecek diye bir şart da yok tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,317
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom