Nakil işlemim kabul olur mu?

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Selamlar farklı bir liseye gireceğim geçen hafta benden puanı düşük olan arkadaşım girdi şu an kontejyan 2 ve benim sıram 3. içimde bir korku var :D.
Acaba girer miyim?

Girersin.

Selamlar farklı bir liseye gireceğim geçen hafta benden puanı düşük olan arkadaşım girdi şu an kontejyan 2 ve benim sıram 3. içimde bir korku var :D.
Acaba girer miyim?
Zor. Daha önce çok nakil aldırdım. Ama şu süreçte kafana takmana gerek yok. Okullar yüksek ihtimal açılmayacak ve illa ki girersib

Geçen hafta kontejyan 3'dü ve sadece arkadaşım girmişti onun sırası ise 2 idi.
Büyük ihtimalle geçen hafta alınmayanlar yine başvurmuş diye düşünüyorum.
Bu sefer giremezsin ama her hafta dene. Ben de şehir değiştirdim ve hiçbir okulda 1 tane bile kontenjan yok. Yine de her hafta nakil istiyorum. Kafam rahat çünkü okulların açılması muamma

Acaba girer miyim?
Ne diyor Aykut Elmas naspite varsaaa

Bu sefer giremezsin ama her hafta dene. Ben de şehir değiştirdim ve hiçbir okulda 1 tane bile kontenjan yok. Yine de her hafta nakil istiyorum. Kafam rahat çünkü okulların açılması muamma
Arkadaşlar diyor ki ortalaması yüksek biri gelirse sen 4. sıraya düşersin ve o ilk 2 kişinin puanı senden yüksek.
Benim bildiğim başvurma zamanına göre oluyor.

Arkadaşlar diyor ki ortalaması yüksek biri gelirse sen 4. sıraya düşersin ve o ilk 2 kişinin puanı senden yüksek.
Benim bildiğim başvurma zamanına göre oluyor.
Başvurma zamanı değil, geçen seneki genel ortalaman baz alınır.

Sıram 4'e düşmüş maalesef :(.
Umarım girerim olmazsa diğer denememde girerim.

indir.jpg

Nasipte yok galiba :(.
Umarım kontejyan açılır çünkü bu süreç beni çok geriyor.
Şu an meslek lisesindeyim ve Anadolu'ya geçmek istiyorum.
2. Döneme kadar geçemezsem geçemeyeceğim ve çok üzülürüm :/.
dostum ne diyeyim inşallah geçersin yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,535
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri