Nakil Ne Zaman Onaylanır

Tinerci

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
4 gündür bekliyorum herhangi bi cevap yok onaylanıp onaylanmadığına dair meslek lisesine geçiş yapıyorum
1757665418689.webp

onların belırlı tarıhlerı oluyodu ama tam hatırlamıyorum bu arada anadoludan meslege gecmenı onermıyorum ama durumunu tabıkı bılemem
9.sınıfı meslek lisesinde okudum, 10’da Anadolu’ya geçtim. Şu an 11. sınıftayım ama eski okuluma dönmek istiyorum. Anadolu’da dersler, yol ve ortam beni çok zorladı.
Eski okulumda 12. sınıfta staj yapar, az da olsa para kazanırım. Ustalık belgesi alma şansım olur. Bilişim bölümüne geçmek istiyorum. Evet, evde de öğrenebilirim ama ekstra uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden geri dönmek istiyorum.

İlk ay olduğu için her hafta çalışma günü sonu cuma günü yani.
Bazı aylarda ay sonu

İlk ay olduğu için her hafta çalışma günü sonu cuma günü yani.
Bazı aylarda ay sonu
belırlı tarıhlerde sonuclanıyor her cuma degıl.
hadi inşallah olur bu akşam 4 gündür okulada gitmiyorum nakil aldıracağım için ilk 2 gün yok yamışlar son 2 gün yok yazılmamışım olmuştur diye umut etiyorum red yeme ihitmalım yok sanırım 12 sıra var ben 3. sıradayım

hadi inşallah olur bu akşam 4 gündür okulada gitmiyorum nakil aldıracağım için ilk 2 gün yok yamışlar son 2 gün yok yazılmamışım olmuştur diye umut etiyorum red yeme ihitmalım yok sanırım 12 sıra var ben 3. sıradayım
var hocam red yeme ıhtımalınız bosuna devamsızlıgı harcamasaydınız keske :D

4 gündür bekliyorum herhangi bi cevap yok onaylanıp onaylanmadığına dair meslek lisesine geçiş yapıyorum
Alıntıyı görüntüle
bunlar haftalık/aylık olarak ayrılıyordu. Bugün mesai saati sonuna kadar açıklanır her halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var hocam red yeme ıhtımalınız bosuna devamsızlıgı harcamasaydınız keske :D
gözüken resimde zor red yemesi.

bunlar haftalık/aylık olarak ayrılıyordu. Bugün mesai saati sonuna kadar açıklanır her halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gözüken resimde zor red yemesi.
anladım inaşallah açıklanır bu gün 3 hafta daha sabah 7 akşam 4 okula gitmek istemiyorum

Geri