onların belırlı tarıhlerı oluyodu ama tam hatırlamıyorum bu arada anadoludan meslege gecmenı onermıyorum ama durumunu tabıkı bılemem4 gündür bekliyorum herhangi bi cevap yok onaylanıp onaylanmadığına dair meslek lisesine geçiş yapıyorum
Alıntıyı görüntüle
9.sınıfı meslek lisesinde okudum, 10’da Anadolu’ya geçtim. Şu an 11. sınıftayım ama eski okuluma dönmek istiyorum. Anadolu’da dersler, yol ve ortam beni çok zorladı.onların belırlı tarıhlerı oluyodu ama tam hatırlamıyorum bu arada anadoludan meslege gecmenı onermıyorum ama durumunu tabıkı bılemem
her cuma mı sonuçlanıyor yoksa ayda bir kere felanmı anadoludan mesleğe geçerken ayda bir diyenler oluyor duBu akşam sonuçlanması lazım
belırlı tarıhlerde sonuclanıyor her cuma degıl.her cuma mı sonuçlanıyor yoksa ayda bir kere felanmı anadoludan mesleğe geçerken ayda bir diyenler oluyor du
İlk ay olduğu için her hafta çalışma günü sonu cuma günü yani.
Bazı aylarda ay sonu
hadi inşallah olur bu akşam 4 gündür okulada gitmiyorum nakil aldıracağım için ilk 2 gün yok yamışlar son 2 gün yok yazılmamışım olmuştur diye umut etiyorum red yeme ihitmalım yok sanırım 12 sıra var ben 3. sıradayımbelırlı tarıhlerde sonuclanıyor her cuma degıl.
var hocam red yeme ıhtımalınız bosuna devamsızlıgı harcamasaydınız keskehadi inşallah olur bu akşam 4 gündür okulada gitmiyorum nakil aldıracağım için ilk 2 gün yok yamışlar son 2 gün yok yazılmamışım olmuştur diye umut etiyorum red yeme ihitmalım yok sanırım 12 sıra var ben 3. sıradayım
bunlar haftalık/aylık olarak ayrılıyordu. Bugün mesai saati sonuna kadar açıklanır her halde.4 gündür bekliyorum herhangi bi cevap yok onaylanıp onaylanmadığına dair meslek lisesine geçiş yapıyorum
Alıntıyı görüntüle
gözüken resimde zor red yemesi.var hocam red yeme ıhtımalınız bosuna devamsızlıgı harcamasaydınız keske![]()
anladım inaşallah açıklanır bu gün 3 hafta daha sabah 7 akşam 4 okula gitmek istemiyorumbunlar haftalık/aylık olarak ayrılıyordu. Bugün mesai saati sonuna kadar açıklanır her halde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gözüken resimde zor red yemesi.