Nargile Takımı Önerisi

-xxx-

80+
Reaksiyon skoru
78
Dostlar 530₺ bütçe var fakat kömürü vs. dahil şekilde düz set olursa bütçe 450₺ civarı.

Benim aklıma bu model geldi Konya Takım olarak geçiyor sepette 460₺ oluyor ve nargile takımında kilitli kilitsiz ibaresi ne anlama geliyor?

Başka önerilere açığım.

Buralarda böyle fiyatlara bakmaktansa git bi nargileciye oradan bak modellere hem görmüş olursun. Başlık olarak çömlek kullanan da var Seramik kullanan da var tercih meselesi. daha temiz kaldığı için seramik kullanıyorum ben.

Buralarda böyle fiyatlara bakmaktansa git bi nargileciye oradan bak modellere hem görmüş olursun. Başlık olarak çömlek kullanan da var Seramik kullanan da var tercih meselesi. daha temiz kaldığı için seramik kullanıyorum ben.

hocam peki internette mi daha ucuz olur yoksa tobaccolarda mı arada bi gittiğim bir yer var pazarlık vs. nasıl bir fiyata gelir

hocam peki internette mi daha ucuz olur yoksa tobaccolarda mı arada bi gittiğim bir yer var pazarlık vs. nasıl bir fiyata gelir
çok geniş bir fiyat listesi var. 100 liraya da nargile var 4-5 bin liraya da var. 500 liraya görünümü güzel başlangıç seviyesi bişe alırsın. 2 sene önce 150 liraya almıştım bende. Çok uçmaya gerek yok cafe işletmiyorsun nasıl olsa :D zaten yakacağın ayda max 10 defa falandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,365
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri