Neler Yeni

Narsist insanlarla nasıl başa çıkılır

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kermit El-Memati
Haklı olmasa bile kendini haklı çıkarma çabasında olan bu hayatsız insanların zayıf noktalarını nasıl bulabilirim (chat gpt bunun için cevap vermedi 😁)

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Rüveyda Akın
Sakin bir anında düzgünce duygularını ifade edip çok üzüldüğünü söyleyip onun kendinden iğrenmesini sağlayabilirsin başka türlü başedemezsin yoluna yürü

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yo
Haklı olmasa bile kendini haklı çıkarma çabasında olan bu hayatsız insanların zayıf noktalarını nasıl bulabilirim (chat gpt bunun için cevap vermedi 😁)
okuma listemde var ama hala okumadım o yüzden kesinlikle okuyun veya okumayın diyemeyeceğim bi göz atabilirsiniz isterseniz

Ekler

• IMG_20250202_201309.jpg
    IMG_20250202_201309.jpg
    140.6 KB · Hit: 9

Aquamen

80+ Bronze
6 ay narsist biriyle birlikte geçirdim
acaba bendemi sorun var diye hep kendini suçladım
bana hep narsist derdi aslında gidince anladım narsist nedir nasıl olunur
narsist biriyle başa çıkmanın en iyi yolu s etmek ya da senin ondan daha fazla narsist olman lazım
"KÖPEK GİBİ DAVRANMAN LAZIM"

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
İsmi ismi.
Hocam öncelikle bir narsistle nasıl ve niye muhattap oluyorsunuz onu açıklarsanız güzel olur, bence bir narsistle başa çıkamazsınız. Zira kötü niyetli birini ezsen rezil etsen utanır, belki özür diler (yaşadım) yahut hatasının olduğunu fark eder. Narsist ise bunu asla kabul etmez ki. O yüzden mental olarak yenemezsin gibi yani ondan bahsediyorum.

Vesselam

80+ Bronze
Daha narşist bir kişilik ortaya koymak dışında elinde bir şey gelmez boşuna çabalama dostum o yüzden.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Rüveyda Akın
Hocam öncelikle bir narsistle nasıl ve niye muhattap oluyorsunuz onu açıklarsanız güzel olur, bence bir narsistle başa çıkamazsınız. Zira kötü niyetli birini ezsen rezil etsen utanır, belki özür diler (yaşadım) yahut hatasının olduğunu fark eder. Narsist ise bunu asla kabul etmez ki. O yüzden mental olarak yenemezsin gibi yani ondan bahsediyorum.
Narsistle başa çıkamaz ancak kendisinden iğrendirebilir veya değer verdiği şeyleri aşağılayarak onu daha da sinirlendirip kendisini kaybetmesine yol açabilir bu sayede onunla alay edebilir ama bu biraz cesaret isteyen bir yöntem

TrtheZoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Yıldız
Peder muamelesi uygula elemana. Babam beni hiç dinlemiyo ama ne desem aynen diyo sadece önemli bir şey dersem dinliyo onuda işine gelirse cevap veriyo işine gelmezse ne anlatıyo bu vs. diyo. Tam bir narsist antisi baba rolü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,971
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom