Reis sorduğun soruya spoiler'siz cevap verilmez ki...Madara tam olarak kaçıncı bölümde geliyor. Spoiler olmayacak şekilde belirtin lütfen. 130. bölüm diyende var 322. Madara Uchiha bölümünde diyende var?
Hayır şu şekilde seriye giriş bölümünü merak ediyorum herhangi başka bir açıklama olmadan.Reis sorduğun soruya spoiler'siz cevap verilmez ki...
321'in sonunda giriyor reis.Hayır şu şekilde seriye giriş bölümünü merak ediyorum herhangi başka bir açıklama olmadan.
321'in sonunda giriyor reis.
TeşekkürlerSpoiler Spoiler spoiler spoiler spoiler madara shippudende ilk bölümden itibaren bahsediliyor kanka ismi hep geçiyor ama tam olarak 300lü bölümlerde geliyor
Katılıyorum. Önce Naruto, sonra Naruto Shippuuden izlenmeli.130'da giriyor diyeni de 321'de giriyor diyene de hak veriyorum bir yandan. Nedenini söyleyemem zira spoiler vermek durumunda kalıyorum. Bence sen animeyi izle. Eğer hiç başlamadıysan bu arada Naruto Shippuden'den önce düz Naruto da var onu da izlemelisin zira hikaye bağlantısı var. İstersen fillerleri atlayabilirsin Naruto / Naruto Shippuden filler list diye aratınca hangi bölümün manga / anime veya filler olduğu gösteriliyor. Filmleri izlemene gerek yok.
Bu arada bu mesele hakkında spoiler yemeniz, Madara'nın Sasuke ile konuştuğu zaman bazı şeyleri çok daha kolay anlamanıza ve hikayeyi kavrayabilmenize yardımcı olacaktır ama yine de bu spoiler büyük bir spoiler. Yemek istemezseniz anlarım.Teşekkürler