Neler Yeni

Naruto Shippuden’de Madara

FrostSue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emirhan Önen
İlgilendiği Kategoriler
Coding , pc , games
Madara tam olarak kaçıncı bölümde geliyor. Spoiler olmayacak şekilde belirtin lütfen. 130. bölüm diyende var 322. Madara Uchiha bölümünde diyende var?

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
Madara tam olarak kaçıncı bölümde geliyor. Spoiler olmayacak şekilde belirtin lütfen. 130. bölüm diyende var 322. Madara Uchiha bölümünde diyende var?
Reis sorduğun soruya spoiler'siz cevap verilmez ki...

FrostSue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emirhan Önen
İlgilendiği Kategoriler
Coding , pc , games
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barış Gezik
Spoiler Spoiler spoiler spoiler spoiler madara shippudende ilk bölümden itibaren bahsediliyor kanka ismi hep geçiyor ama tam olarak 300lü bölümlerde geliyor

FrostSue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emirhan Önen
İlgilendiği Kategoriler
Coding , pc , games
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
130'da giriyor diyeni de 321'de giriyor diyene de hak veriyorum bir yandan. Nedenini söyleyemem zira spoiler vermek durumunda kalıyorum. Bence sen animeyi izle. Eğer hiç başlamadıysan bu arada Naruto Shippuden'den önce düz Naruto da var onu da izlemelisin zira hikaye bağlantısı var. İstersen fillerleri atlayabilirsin Naruto / Naruto Shippuden filler list diye aratınca hangi bölümün manga / anime veya filler olduğu gösteriliyor. Filmleri izlemene gerek yok.

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
130'da giriyor diyeni de 321'de giriyor diyene de hak veriyorum bir yandan. Nedenini söyleyemem zira spoiler vermek durumunda kalıyorum. Bence sen animeyi izle. Eğer hiç başlamadıysan bu arada Naruto Shippuden'den önce düz Naruto da var onu da izlemelisin zira hikaye bağlantısı var. İstersen fillerleri atlayabilirsin Naruto / Naruto Shippuden filler list diye aratınca hangi bölümün manga / anime veya filler olduğu gösteriliyor. Filmleri izlemene gerek yok.
Katılıyorum. Önce Naruto, sonra Naruto Shippuuden izlenmeli.

Filler bölümler mangada yer almayan, sonradan animeye eklenen ve yapıları gereği genellikle boş olan bölümler. İzlenmelerine hiç gerek yok.

Naruto filler listesi:
https://www.animefillerlist.com/shows/naruto (Sadece filler yazanları izlemeyin, diğer karma filler bölümler izlenmeli)

Naruto Shippuuden filler listesi:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu mesele hakkında spoiler yemeniz, Madara'nın Sasuke ile konuştuğu zaman bazı şeyleri çok daha kolay anlamanıza ve hikayeyi kavrayabilmenize yardımcı olacaktır ama yine de bu spoiler büyük bir spoiler. Yemek istemezseniz anlarım.

Top Bottom