Neler Yeni

Yardım Nasıl altyapı getirtilir

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Başlıktada olduğu gibi taşınmak zorunda kaldık ve altyapı yok haliyle bizim ev internetide 180 gün beklemeye alındı taahhüt aşmadan kapatılacak dendi 180 günün sonunda. altyapı gelirse interneti bağlıyacağız dendi gelmez ise iptal edilecekmiş şimdi konumuza gelelim benim ebada canlı derslerim var ve bu internet ile çok zor dersleri takip etmem nereden nasıl altyapı başvurusu yapacağız

Not: tablet istemiyorum internet istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen yardım edin

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Başlıktada olduğu gibi taşınmak zorunda kaldık ve altyapı yok haliyle bizim ev internetide 180 gün beklemeye alındı taahhüt aşmadan kapatılacak dendi 180 günün sonunda. altyapı gelirse interneti bağlıyacağız dendi gelmez ise iptal edilecekmiş şimdi konumuza gelelim benim ebada canlı derslerim var ve bu internet ile çok zor dersleri takip etmem nereden nasıl altyapı başvurusu yapacağız

Not: tablet istemiyorum internet istiyorum

Lütfen yardım edin
öncelikle geçmiş olsun.
türk telekom ilçe müdürlüğüne gidip başvuru yap. durumu bildir. giderken imzalar ile git.
superonline olarak da turkcell destek twitter'ına mesaj olarak durumu bildir. yakın zamanda yıllık planlama toplantıları olacak orada işleme alabilirler belki.
onun dışında şöyle yap.
altyapı yokken türk telekom evde internet'e başvur.
altyapı yoksa sana magnet sunacaklar. türk telekom magnet al bir nevi superbox.
altyapı gelene kadar onu kullanırsın altyapı gelince de magnet otomatik iptal olur normal türk telekom evde internet aboneliği başlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle geçmiş olsun.
türk telekom ilçe müdürlüğüne gidip başvuru yap. durumu bildir. giderken imzalar ile git.
superonline olarak da turkcell destek twitter'ına mesaj olarak durumu bildir. yakın zamanda yıllık planlama toplantıları olacak orada işleme alabilirler belki.
onun dışında şöyle yap.
altyapı gelene kadar onu kullanırsın altyapı gelince de magnet otomatik iptal olur normal türk telekom evde internet aboneliği başlar.
O superbox gibi dediğinde burada çekmiyor yakınlarımızda bir aile kullanıyor hatta oradan araklıyorum

öncelikle geçmiş olsun.
onun dışında şöyle yap.
Eski evde internetimiz vardı söyledik 180 gün içinde internet gelmez ise taahhüt cayma bedeli olmadan çıkabiliyoruz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
O superbox gibi dediğinde burada çekmiyor yakınlarımızda bir aile kullanıyor hatta oradan araklıyorum

Eski evde internetimiz vardı söyledik 180 gün içinde internet gelmez ise taahhüt cayma bedeli olmadan çıkabiliyoruz
superbox ayrı magnet ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom