Şahsi olarak söylüyorum ağır hasar kayıtlı araç almam dostlarıma da aldırtmam satarken çok sorun yaşarsınız. Ağır hasarlı araç alınır mı alınabilir evet ama araca bağlı ben almam ayrı. He ille de bakacağım derseniz Tavan hariç bir kaç parça boya diyor. Neresi boya neresi işlemli bilmek gerek. Belki önden kazalı travers e kadar değişti bilemeyiz. Şasenin işlemsiz olması küçük bir kaza anlamına kesinlikle gelmiyor. Başında bakmak lazım araca bu paralar etmeyeceği de kesin. Şahsi fikrim bakmayın bile.
Bu arada tavsiye olarak VW Bora 1.9TDI , Golf 4 1.9TDI, Passat 96-2005 model 1.9TDI bu araçlara bakabilirsiniz. Hem daha temizini bulursunuz hemde km yüksekte olsa çok sağlam ve güçlü bir motora sahip.
Ağır hasar kayıtlı araç alınmaz. Doğru söylüyorsunuz. Fakat çoğu ustanın artık bakmak istemediği 1.9 tdi ve en zor çalışılan arabaları öneriyorsunuz. Bende yüksek km dizel almam açıkcası. Pompası enjektörü turbosu hepsi ayrı bir masraf.
Ağır hasar kayıtlı araç alınmaz. Doğru söylüyorsunuz. Fakat çoğu ustanın artık bakmak istemediği 1.9 tdi ve en zor çalışılan arabaları öneriyorsunuz. Bende yüksek km dizel almam açıkcası. Pompası enjektörü turbosu hepsi ayrı bir masraf.
Hor kullanılmamış çoluk çocuğun eline düşmemiş bulursanız yıllarca tık demeden çalışır. 3 modelde elimizden geçti 1 tanesi benimdi 280 binde sattığımda motor %97 performans veriyordu. Düzenli bakılırsa sorunsuz bir motor. Turbo konusunda bir şey diyemem bende revize yaptırdım. Bu yaşta bu kmlerde alacağınız her araç metal yorgunluğu sebebi ile zaten her zaman arızaya açık. Bu fiyatlara araba alıyorsanız zaten risk alıyorsunuz demektir. Deneyimlerimden dolayı böyle bir öneride bulundum.
Bu bütçede tampon çizgisi kaputu tutmuyor , orası çizik burası göçük denirse daha çoook araba ararsın sonra da tofaşlar bu paralara çıkar. Alacağın arabada boya takıntısı olmasın. Motoru şanzımanı sağlam olsun büyük kaza geçirmemiş olsun yeter.
Hor kullanılmamış çoluk çocuğun eline düşmemiş bulursanız yıllarca tık demeden çalışır. 3 modelde elimizden geçti 1 tanesi benimdi 280 binde sattığımda motor %97 performans veriyordu. Düzenli bakılırsa sorunsuz bir motor. Turbo konusunda bir şey diyemem bende revize yaptırdım. Bu yaşta bu kmlerde alacağınız her araç metal yorgunluğu sebebi ile zaten her zaman arızaya açık. Bu fiyatlara araba alıyorsanız zaten risk alıyorsunuz demektir. Deneyimlerimden dolayı böyle bir öneride bulundum.
Doğru
Bora için konuşmuyorum bildiğim bir araba değil. Fakat passatta veya golfte pompası sağlam enjektörü , turbosu sağlam bir araç varsa burada önerilenlerden atılanlardan hepsinden daha iyidir.
Fakat dediğim gibi risktir. Bilmeyen için çok daha büyük bir risktir
Can kardeşim sana da böyle sürekli araba atıyorum lütfen kusura bakma ama şu nasıl yeni yüklenmiş ilan konuştum sahibi ile 350 diyor son https://shbd.io/s/tpb5NHUG
https://shbd.io/s/p9icZdyF şu nasıl hocam az önce bildirim geldi 315 den 284 e düşmüş manuel ama ne yapalım bütçeme göre tam hasar da yok deniyor alınır mi sizce