İlla alcam diyorsandaYukardaki test videosundada gordugun gibi r5 daha iyi performans veriyor bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bencede darboğaz felan yapmıyordur o sistem değiştirmene gerek yok
2400 e 3600 tabi arasinda cok fark yokmus zaten ikinci nesil almaktansa ucuncu nesil almak daha iyiSon bir soru daha soracağım uğraştırdım ama 2200 e r7 2700 mü/2400 e r5 3600 mü?
Reis işlemci çok güçsüz gibi hissediyorum bi r5 3600 alsam işlemcim de güçlü olur diyorum zaten ekran kartından memnunum ama işlemci biraz bozuyo moralimi besemede sıkıntı yok ama işlemci temelli oyunlarda yeterli olamayacak diye düşünüyorumİlla alcam diyorsanda
2400 e 3600 tabi arasinda cok fark yokmus zaten ikinci nesil almaktansa ucuncu nesil almak daha iyi
Son bir soru daha soracağım uğraştırdım ama 2200 e r7 2700 mü/2400 e r5 3600 mü?
Sende benim gibsin ikna olmuyon icin rahat etmiyo illa alcan o islemciyi dimiReis işlemci çok güçsüz gibi hissediyorum bi r5 3600 alsam işlemcim de güçlü olur diyorum zaten ekran kartından memnunum ama işlemci biraz bozuyo moralimi besemede sıkıntı yok ama işlemci temelli oyunlarda yeterli olamayacak diye düşünüyorum
He ya çok pis bi huy ama kurtulamıyorum bu arada kendi işlemcimi 1300 e ilana koydum biraz fazla mı ucuza koymuşum çok fazla yazan oldu çünküSende benim gibsin ikna olmuyon icin rahat etmiyo illa alcan o islemciyi dimi
1300 sudan ucuz kanka bi sifir fiyatlarina bak ikinci el piyasasına bak arastir ondan sonra fiyat koy garantisi ne kadar var felan bak arastir sonra fiyat biçHe ya çok pis bi huy ama kurtulamıyorum bu arada kendi işlemcimi 1300 e ilana koydum biraz fazla mı ucuza koymuşum çok fazla yazan oldu çünkü
Sıfır fiyatı ortalama 2800-3000₺He ya çok pis bi huy ama kurtulamıyorum bu arada kendi işlemcimi 1300 e ilana koydum biraz fazla mı ucuza koymuşum çok fazla yazan oldu çünkü
Reis adamakıllı fiyat yokki 1500 e var sıfırı ama stok kalmamış stok olan da 4500 den başlıyo çok saçma bu işlemci 4500 olamaz bi hata olmalı1300 sudan ucuz kanka bi sifir fiyatlarina bak ikinci el piyasasına bak arastir ondan sonra fiyat koy garantisi ne kadar var felan bak arastir sonra fiyat biç
Sıfır fiyatı ortalama 2800-3000₺
Su ulkede saçmalık ariyonReis adamakıllı fiyat yokki 1500 e var sıfırı ama stok kalmamış stok olan da 4500 den başlıyo çok saçma bu işlemci 4500 olamaz bi hata olmalı
1500 sifir olan stok olmadigi icin fiyat güncellemiyorlarReis adamakıllı fiyat yokki 1500 e var sıfırı ama stok kalmamış stok olan da 4500 den başlıyo çok saçma bu işlemci 4500 olamaz bi hata olmalı
Hiç güleceğim yoktu
Doğru diyosun o mantıklı
Neyse kral benim uyumam lazım iyi geceler sanada kendine iyi bak Allah'a emanetsinHiç güleceğim yoktu
Doğru diyosun o mantıklı
Reis hiç 2. El satan yok bi tane sahibindende buldum 2000 yazmış garantisi vekutusu yok işlemcinin kaça koyayım satışa
Teşekkür ederim kral iyi geceler
Neyse kral benim uyumam lazım iyi geceler sanada kendine iyi bak Allah'a emanetsin
Yaz 3000Reis hiç 2. El satan yok bi tane sahibindende buldum 2000 yazmış garantisi vekutusu yok işlemcinin kaça koyayım satışa