Sistem güzel hocam şuan güncel olarak tüm oyunları açacaktırNasıl sizce arkadaşlar bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum oyun için alacağım
Alıntıyı görüntüle
AMD veya Nvidia tercihiniz varmı yoksa farketmez mi çünkü ekran kartı markası kaliteli bir marka değilNasıl sizce arkadaşlar bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum oyun için alacağım
Alıntıyı görüntüle
Hocam aradaki farklarını bilmiyorum bilgim yok bu forumdan bir arkadaş önerdi bu sistemi de zaten sizde önerebilirsiniz istediğiniz gibi hiç fark etmezAMD veya Nvidia tercihiniz varmı yoksa farketmez mi çünkü ekran kartı markası kaliteli bir marka değil
Kaliteli marka değil mi? Emin mısınız?AMD veya Nvidia tercihiniz varmı yoksa farketmez mi çünkü ekran kartı markası kaliteli bir marka değil
İnno3d var palit seçeneği vardı büyük ihtimalle onunla değişirse daha iyi olurKaliteli marka değil mi? Emin mısınız?
Gayette kaliteli hocam sistem iyi.
Nasıl sizce arkadaşlar bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum oyun için alacağım
Alıntıyı görüntüle
Hangisi hocamİnno3d var palit seçeneği vardı büyük ihtimalle onunla değişirse daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alys Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comBunlardan birini veya kendi attığınız sistemde palit seçeneği varsa ekran kartında seçip alabilirsinizRRAENEE-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Hocam bunu almayı düşünüyorum bu konudaki pclere kıyasla nasıl sizceİnno3d var palit seçeneği vardı büyük ihtimalle onunla değişirse daha iyi olur
Alys Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comBunlardan birini veya kendi attığınız sistemde palit seçeneği varsa ekran kartında seçip alabilirsinizRRAENEE-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Yukarıdaki sistemde seçili olan mavi seçenek palit 3060ti olacak altta ise anakartı b450 seçeneği varsa yaparsanız fiyat olarak hangisi uygun gelirse onu alabilirsinizHangisi hocam
Alıntıyı görüntüle
Hocam bunu almayı düşünüyorum bu konudaki pclere kıyasla nasıl sizce
Alıntıyı görüntüle
Bu arada 5600x değil 5600 alın 2 3 fps için vermeyin 650 liraHangisi hocam
Alıntıyı görüntüle
Hocam bunu almayı düşünüyorum bu konudaki pclere kıyasla nasıl sizce
Alıntıyı görüntüle
hocam o fiyatlara dünyaları alırsın inno3d ekran kartı ve bioster anakartlı sisteme böyle paralar verilmez.Nasıl sizce arkadaşlar bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum oyun için alacağım
Alıntıyı görüntüle
İnno ya kalitesiz demeyi ne zaman bırakacaksın kaçtır görüyorum fiyat performans bir marka ne kötü ne iyi ortada ,kaliteli değil demeye gerek yok.AMD veya Nvidia tercihiniz varmı yoksa farketmez mi çünkü ekran kartı markası kaliteli bir marka değil
Hocam pc hocası sistemi olacakti bi ona bakin cıktımı bilmiyorum amaNasıl sizce arkadaşlar bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum oyun için alacağım
Alıntıyı görüntüle