çözen varsa yarın spacex te işe başlasınBu yazıdan birsey anlayan hayatin sırrını çözmüştür.
beynim error 404 almıyorsa nasıl aldıracaksın kiarkadaşlar birine valorant points aldırabilirim ucuz ama almıyor nedense nasıl aldırırım
Lolde hesabımın ismini beyza'lı bir şey yapmıştım rp,hediyeler,evlenme teklifi bile almıştım.arkadaşlar birine valorant points aldırabilirim ucuz ama almıyor nedense nasıl aldırırım
düşünsene çocuğun yanına geliyor baba bana valorant points al şapala bi koycan falmkdmlkfdsamlsfldamk
inşallah kurgudur bu dediğin yaşanmış bi olaysa komik değil adına üzülürüm hattadüşünsene çocuğun yanına geliyor baba bana valorant points al şapala bi koycan falmkdmlkfdsamlsfldamk
Knk dişi taklidi yapabilirsin insan olup olmaması fark etmez. Ya da tehdit fln. Bu forumda gördüğüm en ilginç başlıklardan. Birde dilencilik yapıp aldığın parayla VP alırsın mantıken başkasına aldırtmış olursun. Bana da al.arkadaşlar birine valorant points aldırabilirim ucuz ama almıyor nedense nasıl aldırırım