Yardım Nasıl çözebilirim bunu?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
865
Minecraftta uzağa bakınca böyle sanki karıncalaşıyor daha temiz bir görüntü için ne yapmam gerek?
1637439002703.png

normal bir sıkıntı yok chunkı kıksabilirsiniz

Bir yolu vardı o kadar karıncalı gözükmüyodu
Bilmiyorum maalesef. Eğer ayarlarda film grain (film efekti) gibi bir ayar varsa onu kapatın. Ama hatırladığım kadarıyla öyle bir şey yoktu.

Minecraftta uzağa bakınca böyle sanki karıncalaşıyor daha temiz bir görüntü için ne yapmam gerek?
Alıntıyı görüntüle
normal bir sıkıntı yok chunkı kıksabilirsiniz
Dediğim gibi gayet normal Minecraft piksel oyunu Gayet NORMAL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafikleri yükselt Ekran Çözünürlüğünü Yükselt Azalır Karincalanma
Yine gayet bilgisiz forum üyeleriyle karşı karşıyayız arkadaşlar.

Sorunun çözümü :

Ayarlar>Video Ayarları>Mipmap Düzeyini 4'e getiriyorsun sorunun çözülüyor.

Sorunun çözümü :

Minecraft hakkında sizin kadar şey bilmeyen bilgisiz ben çok özür diliyorum sizin engin bilgileriniz karşısında benim naçizane fikrim nedir ki

Minecraft hakkında sizin kadar şey bilmeyen bilgisiz ben çok özür diliyorum sizin engin bilgileriniz karşısında benim naçizane fikrim nedir ki
Sorun değil bidaha olmasın, bende eskiden bu problemi yaşayıp sürekli çözüm aramıştım bu yüzden.

Sorunun çözümü :

Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim yazmamız sorunu kökünden çözmese de en azından arkadaşın konusunu yukarı çıkarıyor, daha çok kişinin görmesine yardımcı oluyor ve bu sayede de arkadaş sorununa çözüm bulabilecek kişileri konusuna çekmiş oluyor. Bir şeyi bilmiyoruz diye direkt "bilgisiz" damgası vurmamalısınız. Üstelik, sorunun normal olduğunu dile getirip arkadaşın kafasındaki soru işaretlerini de kaldırmak istedik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,305
Üyeler
173,800
Son üye
Carl
Geri