Ya bununla alakalı rehbere gidicem ben artık sanırım. Şuan ona ayıracak vaktim yok ama 1 ay içinde yaparım. özet geçicem
1. Bu oyunu iyi gözlemleyin. Bu oyunda oynadığınız karakterin yeteneklerini nasıl iyi kullanacağınızı bilmeniz şart.
2. Haritalara göre ajan tercihinde bulunabilirsiniz bunu hangi haritada hangi ajanla kaç kill aldığınıza bakabilirsiniz.
3. İyi olduğunuz silahları bulun.
4. Mouse hassasiyetinizin kendinize uygun olduğundan emin olun sadece arkanızı dönemiyorsunuz diye sensinizi öküz gibi yüksek yapmanıza gerek yok önünüzdeki adamı vurmak asıl amaç.
5. Her gün poligon mapindeki parkuru 1 kez tamamlayıp 10 dakika dışardaki uçan şeyleri vurun isterseniz robotları vurun.
6. Ara sıra deathmatch atın ama shift kullanmadan devamlı adamlara pushlayarak.
7. Yanlış bildiğiniz şeyleri doğruya çevirin bildiğiniz haraketler veya oyun bilginiz doğru olsaydı düşük rankta olmazdınız eksiği bulun.
8. Takım arkadaşlarınıza saygı gösterin boş ve toxic oyuncu olarak bir yere gelemezsiniz.
9. Takımınıza troll geldiği zaman go next demeyi bilin.
10. Crosshair aslında çok önemli bir etken değil ama oyunda silaha hakim değilseniz cross size bu yönde iyi etki eder. İyi bir cross seçim 1 4 2 2 tavsiyemdir.
11. Deneyim sahibi olun. Bu oyunda sizden az oynayıp çok rank kateden insanlar ya fpsye yatkındır ya da deneyim sahibidir oyunda bol bol vakit geçirin esporcuların oyun çıktığından beri ortlama 3bin maçları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rankım diamond 1 şuan ama son 3 sezondur anca 50 oyun attım umarım immortal olucam önümüzdeki sezon
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve dediğim gibi bu ayın sonuna doğru valorant rehberi getiricem çok fazla talep arttı oyunu iyi oynamak hakkında. her şeyi nasıl yapabileceğiniz hakkında öğretici olacak
normal oyun değil daha şok poligon gir ve refleks geliştirmeye çalış. Bir süre sonra elin alışacak sürekli oynamaya. Normal oyunda oyunun yarısında ölü ekranı izliyor çoğu kişi o yğzden poligonda çalışman rn mantıklısı