Neler Yeni

Nasıl Ders çalışma düzeni Edinebilirim?

Cümleten hayırlı akşamlar.11.Sınıfım alanım Sayısal Forumda da görüyorum mezuna kaldım nasıl yapabilirim diye açıkçası biraz moralimi bozuyor benim 9.10 Sınıf Virüsten Dolayı biraz boş geçti.
YKS de ilk 10 Bin içine girmek istiyorum. Şuan Açık öğretimdeyim Ocak Ayı gibi Anadolu Lisesine geçiş yapacağım.Açık öğretime gittiğim için Günde 4-5 Saat kütüphane de geçirmekteyim.Nasıl İlk 10K içine girebilirim.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Öğretmenlerin ile görüş.
Sana özel program ayarlasınlar veya sana neler yapacağını anlatsınlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Öğretmenlerin ile görüş.
Sana özel program ayarlasınlar veya sana neler yapacağını anlatsınlar.
Hocam Anadolu Lisesine Hayırlısı ile geçersem Onu düşünüyorum.Kendi farklı yöntemleriniz var mı?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam Anadolu Lisesine Hayırlısı ile geçersem Onu düşünüyorum.Kendi farklı yöntemleriniz var mı?
Ben kafama göre takılıyorum dolayısıyla herhangi bir yöntemim yok. Öğretmenlerimden program isteme planındaydım ama bizim rehber hocası kafasına göre veriyormuş dolayısıyla almadım. Bir ara kendime de program oluşturacağım. (Sayısal ve Türkçe odaklı)

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bende ders çalışmak için oturuyorum ama hemen bırakıyorum bir düzen lazım. Sınavlara çalışmak için oturdum yarım saattir forumdayım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kafama göre takılıyorum dolayısıyla herhangi bir yöntemim yok. Öğretmenlerimden program isteme planındaydım ama bizim rehber hocası kafasına göre veriyormuş dolayısıyla almadım. Bir ara kendime de program oluşturacağım. (Sayısal ve Türkçe odaklı)
Bide Benim şahsi düşüncem (Rehber hocaları Pek sallamıyor,şuana kadar denk geldiğim hocalar)

sw0ty

80+
bir kağıt al, hangi dersi ne kadar çalışacağını detaylı bir şekilde yazıp görebileceğin bir yere (duvar vs.) yapıştır. ama istersen hocalardan da özel bir program edinebilirsin.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Benimde hep telefona bakma istediği duyuyorum istemsizce
25 dakika ders 5 dakika mola diye bir çalışma düzeni var ismini hatırlamıyorum ama onu deneyebilirsin ondan sonra 40 dakika ders 15 dakika molaya geçersin ama hemen değil 25 dakika çalışıyorsa bir sonraki gün 30 dakika çalış öyle öyle devam et

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Forumda da görüyorum mezuna kaldım nasıl yapabilirim diye açıkçası biraz moralimi bozuyor
Başkalarının başarızlığı senin moralini bozmasın. Son 6 ay çalışıp ilk 10k ya giren de var çok stres yapma. Rehber hocandan program iste ya da kendi programını yap.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocandan iste

Top Bottom