Neler Yeni

Nasıl elektronik aletler satabileceğim bir alışveriş sitesi açabilirim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Bütçeniz varsa birine yaptırabilir (Biraz pahalı olabilir.), veyahut kendiniz kodlama biliyorsanız bir site kodlayabilirsiniz. Kendiniz kodlama biliyorsanız bununla birlikte seo gibi işleri de bilmeniz gerekiyor. Server ve domain de almanız gerekecektir.
web tasarımı için az çok kodlama biliyorum ama kendime güvenip bu yola çıkamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar kendi dükkanımızdaki telefon ve elektronik aletleri satmak için bir site açmak istiyorum öyle çok büyük bir site değilde daha çok uygun fiyatlı 2.el bölümü bile olan bir site açmak istiyorum satışlarımızı online yapabileceğimiz basit olsa da olur yada bunun için bana ücret karşılığnda yardımcı olmak isteyen varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani kendi açma imkanım varsa oda olur
@XDEV
Mesaj otomatik birleştirildi:

web tasarımı için az çok kodlama biliyorum ama kendime güvenip bu yola çıkamam
Hocam kendinin yapmanın malesef imkanı neredeyse yok gibi duruyor .Hazır tema kullanırsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Agalar böyle kampanyalı aldığım sistemleri ordan satışa koyabilir miyim?Satılır mı? Birde butik için düşünüyorum e ticaret sitesi olur mu buralardan?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Hocam e-ticaret sitesi zor iştir. İnsanlar paralarını verirken temkinli davranır ama bir kere güven kazanır ve onu kaybetmezseniz olur neden olmasın. Piyasadan ucuz satılınca hem müşteri kar eder hem siz. Win-win.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam e-ticaret sitesi zor iştir. İnsanlar paralarını verirken temkinli davranır ama bir kere güven kazanır ve onu kaybetmezseniz olur neden olmasın. Piyasadan ucuz satılınca hem müşteri kar eder hem siz. Win-win.
hocam özelden size bir mesaj gönderdim müsait zamanda bakarsanız mutlu olurum

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
WordPress altyapısı ile birlikte basit bir web sitesi hazırlayabiliriz. Özel mesaj atarak bilgi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom