Gunde 25 cok iyi.O kartla günlük ortalama 25 lira kazanabilirsin. Günlük ödeme almak için binance pool kullanabilirsin.
Kazançtan eksilmesin diyorsan aylık ödeme veren nicehash de kullanabilirsin.
Afterburner ayarı için @RevDeisDou yardımcı olabilir.
Günlük ödeme (ödemeden kısıyor) yoksa beklerim tam para alayım mı diyorsun?Gunde 25 cok iyi.
Hocam fakat ben sunu anlamadim, miningi nasil yapacagim? Ne indirmem gerekiyor?
Hocam kisma derken ne kadar? 1 2 lira falan mi yoksa 10 tl falan mi? Eger 5'den fazla degilse gunluk odeme.Günlük ödeme (ödemeden kısıyor) yoksa beklerim tam para alayım mı diyorsun?
Bana 5 tl bile yeterli hocam o yuzden problem degil.Şuan günlük 20₺ yi zor geçiyor kart. 21 Falan anca veriyor.
Şuan günlük 18-19₺ falan veriyor. Hesap kitabı uyuyorsa yapabilirsin.2xRX6600 var bendede mining soksammı diye düşünüyorum.
Anladim hocam tesekkurler hayirli geceler.Youtube' dan mining nasıl yapılır nasıl girilir ayarlar nelerdir mining hakkında vs. şeklinde 2-3 saat harcayıp 5-10 video izledikten sonra konu açsan daha net olur. Burada güneşin doğuşundan başlayıp anlatmak sıkıntı.
Elektronik şans işi tabi ama bu kartın yanma bozulma sıkıntı çıkarma ihtimali de bir risk olarak her zaman var sonuçta. Günlük 5₺ bu riski karşılamazBana 5 TL bile yeterli hocam o yuzden problem degil.
Rica ederim. Bütün basit kavramları öğrendikten sonra takıldığın merak ettiklerini bilgilerinin üzerine koyarak bize sorarsan çok daha iyi öğrenirsin.Anladim hocam tesekkurler hayirli geceler.
Değmezmiş. 2 kart 24 saat çalışacak ve 1 öğün yemek parası getirecek. Bana yaramazmış. Teşekkürler cevap için.Şuan günlük 18-19₺ falan veriyor. Hesap kitabı uyuyorsa yapabilirsin.