Nasil eth kazacagim?

-cN4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Arkadaslar mining hakkinda hicbirsey bilmiyorum.
Ekran kartim RX 5500 XT 8GB ve mining yapmak istiyorum 5tl bile yeterli benim icin nasil yaparim?

O kartla günlük ortalama 25 lira kazanabilirsin. Günlük ödeme almak için binance pool kullanabilirsin.
Kazançtan eksilmesin diyorsan aylık ödeme veren nicehash de kullanabilirsin.

Afterburner ayarı için @RevDeisDou yardımcı olabilir.

O kartla günlük ortalama 25 lira kazanabilirsin. Günlük ödeme almak için binance pool kullanabilirsin.
Kazançtan eksilmesin diyorsan aylık ödeme veren nicehash de kullanabilirsin.

Afterburner ayarı için @RevDeisDou yardımcı olabilir.
Gunde 25 cok iyi.
Hocam fakat ben sunu anlamadim, miningi nasil yapacagim? Ne indirmem gerekiyor?

2xRX6600 var bendede mining soksammı diye düşünüyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -cN4
Youtube' dan mining nasıl yapılır nasıl girilir ayarlar nelerdir mining hakkında vs. şeklinde 2-3 saat harcayıp 5-10 video izledikten sonra konu açsan daha net olur. Burada güneşin doğuşundan başlayıp anlatmak sıkıntı.

• Beğen
Youtube' dan mining nasıl yapılır nasıl girilir ayarlar nelerdir mining hakkında vs. şeklinde 2-3 saat harcayıp 5-10 video izledikten sonra konu açsan daha net olur. Burada güneşin doğuşundan başlayıp anlatmak sıkıntı.
Anladim hocam tesekkurler hayirli geceler.

Bana 5 TL bile yeterli hocam o yuzden problem degil.
Elektronik şans işi tabi ama bu kartın yanma bozulma sıkıntı çıkarma ihtimali de bir risk olarak her zaman var sonuçta. Günlük 5₺ bu riski karşılamaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladim hocam tesekkurler hayirli geceler.
Rica ederim. Bütün basit kavramları öğrendikten sonra takıldığın merak ettiklerini bilgilerinin üzerine koyarak bize sorarsan çok daha iyi öğrenirsin.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,835
Üyeler
186,799
Son üye
KILINÇ
Geri