Neler Yeni

Yardım nasıl format atmalıyım

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
arkadaşlar yeni bir m2ssd aldım windowsu falan ona kuracığam sata ssdiye normal bir şekilde format atsam windows tekrardan kendini indiriyor yanlış hatırlamıyorsam nasıl bir işem uygalamam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde diskde windows olmadan oyun aktarsam sonrada diskde oyun varken windows kursam bir sıkıntı çıkar mı yoksa disk boşken mi windows kurulmalı

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
arkadaşlar yeni bir m2ssd aldım windowsu falan ona kuracığam sata ssdiye normal bir şekilde format atsam windows tekrardan kendini indiriyor yanlış hatırlamıyorsam nasıl bir işem uygalamam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde diskde windows olmadan oyun aktarsam sonrada diskde oyun varken windows kursam bir sıkıntı çıkar mı yoksa disk boşken mi windows kurulmalı
disk boşken windowsu kurup oyunları ssd ye at

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
ama 2 ssdide windows olucak o durumda
oyunları diğer diske atınca eski diski biçimlendirin windows silinir

(flash belleği boot edip format atıyormuş gibi diski windows setupundan biçimlendirmen lazım yoksa hata verir)

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunları diğer diske atınca eski diski biçimlendirin windows silinir

(flash belleği boot edip format atıyormuş gibi diski windows setupundan biçimlendirmen lazım yoksa hata verir)
nasıl yapıyacağımı anlatabilirmisiniz

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
nasıl yapıyacağımı anlatabilirmisiniz
şimdi m2 ssd boş olucak windowsu kurucaksınız kurduktan sonra pc açılacak diğer oyunlarınızın olduğu diskteki oyunlarını m2 ye yada hdd yemi yedeklersin bilemiyorum yedekleyip tekrar flash belleği boot ediyorsun ardından oradan silmek istediğin sata ssd galiba onu seçip sil e basıyorsun ve windows siliniyor sonra oyunları temiz diskine tekrar atabilirsin m2 ssd de yer yok der isen disk yöneticisinden diskini bölüp oyunlarını böldüğün kısma atabilirsin sonra tekrar birleştirebilirsin diski

Top Bottom