Neler Yeni

Nasıl Futbolcu Olunur?

Kerem99

80+
Merhaba abilerim,ben Beşiktaş futbol okuluna başladım.Lakin anlamadığım bir kaç hatta birden fazla soru olacak neyse ben sorayım:

1-Altyapıya seçildikten sonra ne olur?
2-Fiziğimi kaç kg dambıl ile geliştirmeliyim? 4-5 KG çok rahat kaldırırım.
3-Scoutlar U15 Gelişim Ligi'ni izlemeye geliyor mu? Altyapılarını güçlendirme amacıyla

Boy:1.72
Kg:60

Evet bazı sorular biraz saçma olmuş olmuş kusuruma bakmayın artık :)

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tadic3453
Yetenek yok ama dambıl olmadığı için şimdilik kardiyo egzersiz yapıyorum abi ama diğerleri gibi değilim yani 1-2 egzersizde bırakmıyorum 13-14 tane egzersizden 3×25 defa yapıyorum.
Başarılar istikrarrın varsa bir yerlere varabilirsin calışmaya devam et

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
13 Yaşında bu boy falan baya iyi beşiktaşlı olman ayrı bir sevinç verdi :) yeteneğin var mı futbola ilk baş onu öğrenmen lazım mesela halısahaya veya bir okulda top oynadığında arkadan isminle bağıra bağıra sesleniyorlar mı :D aynı zamanda sürekli antreman yapman lazım hem vücüdün için hemde futbol için bilgisayardan uzak durmaya bak kendine bi arkadaş edin en kötü onla ara sıra git antreman yap arda güler mesela babasıyla yapardı

Kerem99

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 Yaşında bu boy falan baya iyi beşiktaşlı olman ayrı bir sevinç verdi :) yeteneğin var mı futbola ilk baş onu öğrenmen lazım mesela halısahaya veya bir okulda top oynadığında arkadan isminle bağıra bağıra sesleniyorlar mı :D aynı zamanda sürekli antreman yapman lazım hem vücüdün için hemde futbol için bilgisayardan uzak durmaya bak kendine bi arkadaş edin en kötü onla ara sıra git antreman yap arda güler mesela babasıyla yapardı
Kimse benle arkadaş olmak istemiyor ki abi 🥲 zaten dambılla antrenman yapıyorum telefona antrenman ve egzersiz için bakıyorum arada bir 5-10 dk instagrama bakıp kapatıyorum.Futbolcu olmak istememin sebebi yüksek maaş alıyorlar.Mesela Beşiktaş'ın futbolcularına verdiği maaşlar aşağıdaki linkte.Teşekkür ederim bu arada yardımın için.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,182
İsim
uwu
Kimse benle arkadaş olmak istemiyor ki abi 🥲 zaten dambılla antrenman yapıyorum telefona antrenman ve egzersiz için bakıyorum arada bir 5-10 dk instagrama bakıp kapatıyorum.Futbolcu olmak istememin sebebi yüksek maaş alıyorlar.Mesela Beşiktaş'ın futbolcularına verdiği maaşlar aşağıdaki linkte.Teşekkür ederim bu arada yardımın için.

Ben oradaki 962 💶 yum..

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Evet futboolcuların maaşları aşırı yüksek özelikle kaliteli bir oyuncu isen ama o gördüğün futbolcuların hepsi bu işe para için başlamamıştır emin ol hepsi sevdiği zevk aldığı iş olduğu için başlamıştır yoksa başarılı olamazsın para gözüyle bakarsan o mesleğe hem eğlenmen lazım hemde zevk alıyor olman lazım seviyorsan yap

Kerem99

80+

Ben oradaki 962 💶 yum..
O emojiyi nerden buldun abi öyle 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet futboolcuların maaşları aşırı yüksek özelikle kaliteli bir oyuncu isen ama o gördüğün futbolcuların hepsi bu işe para için başlamamıştır emin ol hepsi sevdiği zevk aldığı iş olduğu için başlamıştır yoksa başarılı olamazsın para gözüyle bakarsan o mesleğe hem eğlenmen lazım hemde zevk alıyor olman lazım seviyorsan yap
Ben seviyorum futbolu abi orası ayrı ama mecbur abi Türkiye'min durumu ortada 😕 ve zaten artık meslek sevgisinin anlamı kalmadı abi senin dediğin eski jenerasyon abi yeni jenerasyon ve yeni hayat ise çok farklı her şey para abim ev almak için para araba için para ilaç ameliyat tedavi para her şey para yani böyle bir durumda başka meslek seçme lüksüm olduğunu düşünmüyorum. 🙁

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
O emojiyi nerden buldun abi öyle 😃

Ben seviyorum futbolu abi orası ayrı ama mecbur abi Türkiye'min durumu ortada 😕 ve zaten artık meslek sevgisinin anlamı kalmadı abi senin dediğin eski jenerasyon abi yeni jenerasyon ve yeni hayat ise çok farklı her şey para abim ev almak için para araba için para ilaç ameliyat tedavi para her şey para yani böyle bir durumda başka meslek seçme lüksüm olduğunu düşünmüyorum. 🙁
Umarım ileride seni mustafa hekimoğlu olarak görürüz ne diyeyim hangi mevkide oynamayı seviyorsun

Kerem99

80+
Umarım ileride seni mustafa hekimoğlu olarak görürüz ne diyeyim hangi mevkide oynamayı seviyorsun
Sağ bek abim daha doğrusu kanat bek 🙂

Babam oynayışımı Dumfries'e benzetiyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR