Neler Yeni

Nasıl giyim tarzımı düzeltirim?

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet taş
18 yaşında bir erkek olarak bu zamana kadar ailemin maddi durumu yüzünden LCW koton defacto gibi mağazalar dışında pek bir yerden giysi alışverişi yapmadım,şuan kendi paramı kazanıyorum ve giyim tarzımı düzeltmeye karar verdim, nereden alışveriş yapmalıyım? kaliteli ve tarz kıyafetler arıyorum varmı öneri yapabileceğiniz bir yer aşırı pahalıya kaçmayacak şekilde.aklımda şuan Stwd var sizinde önerilerinizi bekliyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Instagram'da veya TikTok'ta mağazası(yeri) olan adreslerden sipariş verebilirsiniz. Alt Kültür Store (örnek) olabilir ancak şahsen o tarz giyimleri sevmiyorum. AVM mağazaları olarak Pull&Bear yani Stwd dediğin gibi iyidir. Ben kendim de bazı sweatshirt veya t-shirtleri LCW'den alıyorum. Kendimi sırf marka diye 1.200 TL'ye tişört bayılacak kadar enayi görmüyorum. İnternetteki Pull&Bear ve Boyner'e bakabilirsin, uygulama indirimleri falan da oluyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
lcw defacto gibi yerlerin hiç bir şeyi yok, doğru ürünü alıp doğru şekilde kombin yaparsan bit pazarından bile çıkar güzel kombin.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Instagram'da veya TikTok'ta mağazası(yeri) olan adreslerden sipariş verebilirsiniz. Alt Kültür Store (örnek) olabilir ancak şahsen o tarz giyimleri sevmiyorum. AVM mağazaları olarak Pull&Bear yani Stwd dediğin gibi iyidir. Ben kendim de bazı sweatshirt veya t-shirtleri LCW'den alıyorum. Kendimi sırf marka diye 1.200 TL'ye tişört bayılacak kadar enayi görmüyorum. İnternetteki Pull&Bear ve Boyner'e bakabilirsin, uygulama indirimleri falan da oluyor.
bende aynı düşünüyorum sırf marka diye uçuk fiyata tişört vs almak çok mantıksız dediğiniz gibi stwd boyner gibi yerlerden bakacağım teşekkürler:)

SİRV3

80+
marka takıntın yoksa her yerden alabilirsin. Avva şişme yelek ve montlarda iyi lufian da iyidir. Mavi de olabilir

Top Bottom