BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Ben bunu beğenmediRütbe o kadar önemli değil ki? Önemli olan en iyi cevap sayısı.
Ben bunu beğenmediRütbe o kadar önemli değil ki? Önemli olan en iyi cevap sayısı.
Öyle bir durum var,haklısın.sebep o değil rütbeye göre herkes bi yalaka
sana gösterilen saygı artıyorBoşuna bu kadar heves etmene gerek yok. Rank atlayınca pek bir şey değişmiyor.
Katılmıyorum...Rütbe o kadar önemli değil ki? Önemli olan en iyi cevap sayısı.
Doğru değil, yanlış bilgi versen bile saygı duyulup o öyle dediyse öyledir kafasına giriyor bazen insanlarBoşuna bu kadar heves etmene gerek yok. Rank atlayınca pek bir şey değişmiyor.
Hayır ama Caner Kösedağ gibi tek işi gündeme konu açmak olan kişiler öyleKatılmıyorum...
Öneri kategorisinde en iyi cevap verilmiyor diye ben gereksiz bir üye mi oluyorum?
Konu hakkında bilgin olmadan cevap yazamaman gayet normal fakat elbette seninde anladığın konular vardır mesela birimiz bilgisayar toplamaktan anlarız,birimiz telefondan anlarız,birimiz oyunlardan anlarız vs. sende anladığın konulara cevap yaz eğer hiç birine bilgi sahibi değilsen araştır,eski konulara bakıp bilgi edinArkadaşlar hergün uyandıgım anda foruma giriyorum burada çok vakit geçiriyorum ama sadece okumayla kalıyorum pek bi bilgim yok o yüzden konulara cevap yazamıyorum nasıl arttırabilirim mesaj sayımı