Nasıl iş bulabilirim ?

cvex

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamın aleyküm açık lise okuyorum, yaşım 16 125bin nüfuslu ilçede yasiyorum, en son günlük 300 liraya akrabanin yanında çaycılık yaptım öyle düşünün yani İstanbulda çalışan arkadaşlarim var yaşıtlarım 30k cepliyorlar, maalesef iş bulamıyorum, öyle bir durum ki bu sezonluk mandalina işçiliği yapıyorum sadece oda günlük 800 25 gün sürüyor, maksimum bu kadar yani iş avantajı, mesem falan istemiyorum mesemde doğru usta yok 8k maaş kölelik irgatlik resmen canım istedi mi işten çıkarım Baba ben ne öyle, sonra gençler iş beğenmiyor oluyor, ameleligede varım bu arada ama bağlı çalışmam, zaten hep kas gücü çalışıyorum.

günlük 300 iyimiş la ben 2 sene önce ara tatilde haftalık 200 e çiğköftecideydim ortam şahaneydi iş mükemmel maaş kötü ama zevk almıştım ya

günlük 300 iyimiş la ben 2 sene önce ara tatilde haftalık 200 e çiğköftecideydim ortam şahaneydi iş mükemmel maaş kötü ama zevk almıştım ya
Kirve sorun orda değil, mobbing+hirdavatciydi hem çay getir götür ayak isleri hemde amelelik, sadece yazları iyi iş oluyor oda 1 aylık 20-30k arası bir şey kazanıyorum, açığa geçmek çok rahat arkadaşlarım var okul okuyan adam 5x5i çarpamiyor halen okul okuyor, evde oturup sadece haftada 50 sayfa kitap okusa daha iyi yemin ederim

Kirve sorun orda değil, mobbing+hirdavatciydi hem çay getir götür ayak isleri hemde amelelik, sadece yazları iyi iş oluyor oda 1 aylık 20-30k arası bir şey kazanıyorum, açığa geçmek çok rahat arkadaşlarım var okul okuyan adam 5x5i çarpamiyor halen okul okuyor, evde oturup sadece haftada 50 sayfa kitap okusa daha iyi yemin ederim
İş bulunmaz ki öğrenilir.

Sayısız iş seçenekleri var. Amele değil usta olmaya çalış.
En kolay Olandan başla.
Lamine ustaslığı öğren. Zaten hepsi bir birine geçiyor sana kalmış düz ölçüp normal kesmek.

Ondan sonra sıva vurursun.
Alçıpan vurursun. Duvar kağıdı vurursun vs vs

Evin tamirini kendim yapıyorum. Bir işi başladınmı çorap söküğü gibi her şey sırasıyla gidiyor.

Normal para kazanmak istiyorsan Fayans döşemeyi de öğrenebilirisin.
Ondan sonra müşterileri kendisi seni arar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ayna ve cam ustasıyım montaja gidiyorum.
Yalan yok müşteri cam ve aynaya el sürmeye o kadar korkuyor ki bilemezsin. Aha kırıldı kırılacak diye esiyor.
Mobilya ustaları da korkuyor. Çünkü her zaman tahta gibi kırılmayan şeyler taşıyorlar ellerine cam geçtiği gibi onuda tahta gibi sert taşırken kırıyorlar.

Birde el kesme olayı var.
Köşeleri Yonulmamış camı bir acemi eline aldığında mutlaka jilet gibi avucunun içini kesicektir. Ondan da korkuyorlar biraz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,244
Üyeler
188,546
Son üye
aslan3123
Geri