Neler Yeni

Nasıl Kas Yaparım yardımcı olur musunuz

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
ben bir çok yerde etkilemediğine dair yazılar okumuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman mantıklı düşünürsek ağırlığı başının üstüne kaldırırsan sıkıntı olmazmı sadece sonuçta kol çalışırsan boyuna nasıl bir etkisi olabilir ki ?
O öyle değil. Ağırlık kaldırdığın için boyun uzamaz. Neden halterciler kısa? 20,50,100KG kaldırıyorlar çünkü. Ama hafif, boy uzatan eğzersizler yaparsan boyuna engel olmaz.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
O öyle değil. Ağırlık kaldırdığın için boyun uzamaz. Neden halterciler kısa? 20,50,100KG kaldırıyorlar çünkü. Ama hafif, boy uzatan eğzersizler yaparsan boyuna engel olmaz.
bende 15 yaşındayım ve evde 5kglık dambıllarımla çalışıyordum sen 2 haftadır falan boyum şuan 1.70 uzamaya zararlı olduğunu söylüyorsun iyice bir araştıracağım duruma göre bırakırım çalışmayı en azından dambılları başımın üstüne kaldırdığım hareketleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
30 günde kas indiriyorsun kardeşim şaak kaslar gelsin (!)

en sağlıklısı spor salonuna gitmen

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
bende 15 yaşındayım ve evde 5kglık dambıllarımla çalışıyordum sen 2 haftadır falan boyum şuan 1.70 uzamaya zararlı olduğunu söylüyorsun iyice bir araştıracağım duruma göre bırakırım çalışmayı en azından dambılları başımın üstüne kaldırdığım hareketleri
Kanka demek istediğim şu; boyundan memnunsan kaldır. Ama uzamasını istiyorsun ağırlık belirli sene kaldırma. O belirlediğin boya geldiğinde tekrar başlarsın zaten. Zaman çok.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Kanka demek istediğim şu; boyundan memnunsan kaldır. Ama uzamasını istiyorsun ağırlık belirli sene kaldırma. O belirlediğin boya geldiğinde tekrar başlarsın zaten. Zaman çok.
biceps çalışmak bilemi sıkıntı biceps çalışmanın boya nasıl bir etkisi olabilir :D

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
evde yapmam mümkün değil mi
Mümkün ama gittiğin bir salonda yapacagin hareketler baya fazla olur yani bölge başına 5 6 hareket yaparken evde çalışırsan tüm vücut yapabileceğin hareketler 2 3 falan olur salon daha mantıklı geliyor bana para ve ulaşım sıkıntısı yoksa eğer

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
''Spor'' adı altında karşı cinsi etkilemek için mi yapacaksınız? Yoksa gerçekten ''spor'' için mi yapacaksınız?

Top Bottom