Neler Yeni

Yardım nasıl mining yapılır

metebo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
metebo
yapmayı düşünüyorum nasıl yapılır program falan mı lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc ile yapıldığını biliyorum ama nasıl yani

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
Gerekli donanımlara sahip misin btc anakart işlrmci ekran kartı?

metebo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
metebo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 3090 x2 ryzen 5900x asus rog crosshair vııı formula oyun edit falan yapıyorum

evet sahibim

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
rtx 3090 x2 ryzen 5900x asus rog crosshair vııı formula oyun edit falan yapıyorum

evet sahibim
fotoğrafını atarmısınız zahmet olmassa çok merak ettim nasıl gözüktüğünü üfff sli 3090

Flamesa

80+ Silver

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

evet sahibim
Dostum o sisteme yazık etme.
Bu sisteme sahip birinin paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Dostum o sisteme yazık etme.
Bu sisteme sahip birinin paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
mining yaparak sisteme yazık etmiş olmuyor :) ayda 2700-2800tl para yapıyor sadece ekran kartı ile ki işlemcide çok güçlü onunla da hatırı sayılır miktarda para kazanabilir bence öyle bi sistemi olanın bile hayır demeyeceği bir para

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
mining yaparak sisteme yazık etmiş olmuyor :) ayda 2700-2800tl para yapıyor sadece ekran kartı ile ki işlemcide çok güçlü onunla da hatırı sayılır miktarda para kazanabilir bence öyle bi sistemi olanın bile hayır demeyeceği bir para
hem ekran kartı hem işlemci ile mining yapılan programlar açsa deli paralar kazanr ama ben olsam ben de o sisteme yazık etmezdim mining kartların ömrü 10 ayda filan bayağı gidiyor çünkü

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
mining kartların ömrü 10 ayda filan bayağı gidiyor çünkü
kaç kere mining yaparak kart bozdun yalan yanlış bilgi vermeyin miningin kartlara zarar verdiği ömrünü azalttığı falan yok

uydu3

80+ Silver
hem ekran kartı hem işlemci ile mining yapılan programlar açsa deli paralar kazanr ama ben olsam ben de o sisteme yazık etmezdim mining kartların ömrü 10 ayda filan bayağı gidiyor çünkü
10aydan daha çok dayanır bu arada ki hadi 10 ay dayansın o karttan 4 tane alır 10 aya :D

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
kaç kere mining yaparak kart bozdun yalan yanlış bilgi vermeyin miningin kartlara zarar verdiği ömrünü azalttığı falan yok
adamlar yani profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirri yalan yanlış bilgi veren kim acaba ayrıca sen gece gündüz 24 saat bilgisayarla oyun oyna bakıyım neler oluyor ekran kartı odaklı oyunlar boş boş konuşuyosun daha bir şey bildiğin yok

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
adamlar yani profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirri yalan yanlış bilgi veren kim acaba ayrıca sen gece gündüz 24 saat bilgisayarla oyun oyna bakıyım neler oluyor ekran kartı odaklı oyunlar boş boş konuşuyosun daha bir şey bildiğin yok
1. profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirdiğini nereden öğrendin 2. 3 seneden fazla süredir bu işin içindeyim 2.5 yıldır aralık mining yaptığım rx580 590 ve 1080 lerde hala tık yok :) çevremde 3 yıldır aralıksız mining yapan çok var ekran kartı bozuldu diyen hiç duymadım max fanı bozulduğunu duydum tecrübe etmeden bilgi vermeyin lütfen ayrıca boş boş konuşan ve bir şey bilmeyen sensin ;)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
1. profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirdiğini nereden öğrendin 2. 2.5 yıldır aralık mining yaptığım rx580 ve 590 larda hala tık yok :) çevremde 3 yıldır aralıksız mining yapan çok var ekran kartı bozuldu diyen hiç duymadım max fanı bozulduğunu duydum tecrübe etmeden bilgi vermeyin lütfen ayrıca boş boş konuşan ve bir şey bilmeyen sensin ;)
sana hepsini kanıt olarak getirebilirim git önce genesis mining videolarını izle profesyonel miningciler kartı önemsemez kartın ebe neyse boş boş konuşan benmişim daha fazla tartışmıcam engelliyorum

Top Bottom