fotoğrafını atarmısınız zahmet olmassa çok merak ettim nasıl gözüktüğünü üfff sli 3090rtx 3090 x2 ryzen 5900x asus rog crosshair vııı formula oyun edit falan yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sahibim
Dostum o sisteme yazık etme.rtx 3090 x2 ryzen 5900x asus rog crosshair vııı formula oyun edit falan yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sahibim
mining yaparak sisteme yazık etmiş olmuyor ayda 2700-2800tl para yapıyor sadece ekran kartı ile ki işlemcide çok güçlü onunla da hatırı sayılır miktarda para kazanabilir bence öyle bi sistemi olanın bile hayır demeyeceği bir paraDostum o sisteme yazık etme.
Bu sisteme sahip birinin paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
hem ekran kartı hem işlemci ile mining yapılan programlar açsa deli paralar kazanr ama ben olsam ben de o sisteme yazık etmezdim mining kartların ömrü 10 ayda filan bayağı gidiyor çünkümining yaparak sisteme yazık etmiş olmuyor ayda 2700-2800tl para yapıyor sadece ekran kartı ile ki işlemcide çok güçlü onunla da hatırı sayılır miktarda para kazanabilir bence öyle bi sistemi olanın bile hayır demeyeceği bir para
kaç kere mining yaparak kart bozdun yalan yanlış bilgi vermeyin miningin kartlara zarar verdiği ömrünü azalttığı falan yokmining kartların ömrü 10 ayda filan bayağı gidiyor çünkü
10aydan daha çok dayanır bu arada ki hadi 10 ay dayansın o karttan 4 tane alır 10 ayahem ekran kartı hem işlemci ile mining yapılan programlar açsa deli paralar kazanr ama ben olsam ben de o sisteme yazık etmezdim mining kartların ömrü 10 ayda filan bayağı gidiyor çünkü
adamlar yani profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirri yalan yanlış bilgi veren kim acaba ayrıca sen gece gündüz 24 saat bilgisayarla oyun oyna bakıyım neler oluyor ekran kartı odaklı oyunlar boş boş konuşuyosun daha bir şey bildiğin yokkaç kere mining yaparak kart bozdun yalan yanlış bilgi vermeyin miningin kartlara zarar verdiği ömrünü azalttığı falan yok
1. profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirdiğini nereden öğrendin 2. 3 seneden fazla süredir bu işin içindeyim 2.5 yıldır aralık mining yaptığım rx580 590 ve 1080 lerde hala tık yok çevremde 3 yıldır aralıksız mining yapan çok var ekran kartı bozuldu diyen hiç duymadım max fanı bozulduğunu duydum tecrübe etmeden bilgi vermeyin lütfen ayrıca boş boş konuşan ve bir şey bilmeyen sensinadamlar yani profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirri yalan yanlış bilgi veren kim acaba ayrıca sen gece gündüz 24 saat bilgisayarla oyun oyna bakıyım neler oluyor ekran kartı odaklı oyunlar boş boş konuşuyosun daha bir şey bildiğin yok
sana hepsini kanıt olarak getirebilirim git önce genesis mining videolarını izle profesyonel miningciler kartı önemsemez kartın ebe neyse boş boş konuşan benmişim daha fazla tartışmıcam engelliyorum1. profesyonel madenciler kartları 12 ayda bir değiştirdiğini nereden öğrendin 2. 2.5 yıldır aralık mining yaptığım rx580 ve 590 larda hala tık yok çevremde 3 yıldır aralıksız mining yapan çok var ekran kartı bozuldu diyen hiç duymadım max fanı bozulduğunu duydum tecrübe etmeden bilgi vermeyin lütfen ayrıca boş boş konuşan ve bir şey bilmeyen sensin