Nasıl para kazanılır

Junepma

80+
Reaksiyon skoru
161
Herkese öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacaktı elimin altında Allah' a şükürler olsun ps4 var yani ne bileyim 4yıldır ps4 oynuyorum ve artık biraz sıkmaya başladı bu yüzden kendime bilgisayar almak istiyorum ama ailemin durumu Allah' a şükür iyi durumda ama biraz utanıyorum PC alır mısınız diye şuanlık elimin altında 400-500 TL var bu muhteşem cuma gecesinde dremel 4000 adlı gravür cihazı indirime girerse yani 700 TL gibi bir fayata düşerse aileme 200 tl yardım etmelerini söylerim gravür cihazını aldığım zaman ahşap mangala ahşap takı ve işte su kabağı yaparak taş oymacılığı yaparak para kazanabilir miyim acaba başka önereceğiniz yollar varsa beklerim

Çalışarak

bakkal berber cirak olarak calisilir bence

bakkal berber cirak olarak calisilir bence
bu tarz yerlerde günlük 50den fazla kolay kolay vermezler gününü israf etmiş olursun bana göre bu günlerde en azından günlük 70-80 gerekiyor bir işe yaraması için

Yaşım 14 ama denerim yani ailem izin verirse yazları çalışırım

Ailenden iste derim, üstüne sende para verince zaten oğlumuz çabalamış ama kendi başına yeterli olmamış diye düşünüp alırlar bence.

Eğer almazlarsa bakkal, berber gibi yerlerde çırak olarak çalışırsın.

Ailenden iste derim, üstüne sende para verince zaten oğlumuz çabalamış ama kendi başına yeterli olmamış diye düşünüp alırlar bence.

Eğer almazlarsa bakkal, berber gibi yerlerde çırak olarak çalışırsın.
Bak öyle de olabilir sağ ol kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,567
Üyeler
190,599
Son üye
xkraltr_
Geri