Neler Yeni

Nasıl PC toplayacak para çıkartabilirim

alperennN

80+ Silver
Şu an i5 4460 rx470 falan bı PC var da nefis bu daha fazlasını istiyor herkesin rtx i var benim de 3 5 bişeyim olsun 1-2 saat güzel vakit geçireyim bebek gibi bakayım misler gibi böyle aylarca parçalarına kafa yorayim istiyorum montaj toplama teknik bilgi vs bilsem de para denklesmiyor 1650 i3 10100f ya da ryzen li falan gtx1650 li rx6500xt li falan bı sistem olsa yeter fazlasını istemiyorum ne yapacağım o kadar mal alıyorum satıyorum oyun hesabı kasıp satıyorum aracılık falan yapıyorum ama yalnızca bı kaç 10 Luk 100 lük çıkıyor sistemler 6-8 bin TL istediğim segmentler siz pc nizi almak için nasıl yollar izlediniz (baba parası olsun istemiyorum git babana söyle alsın falan yazmayın .d sanki ben bilmiyorum demeyi gibi)

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Jokere diss atarak para kazan reis 👍

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
Calismaktan baska fazla yolun yok.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu an i5 4460 rx470 falan bı PC var da nefis bu daha fazlasını istiyor herkesin rtx i var benim de 3 5 bişeyim olsun 1-2 saat güzel vakit geçireyim bebek gibi bakayım misler gibi böyle aylarca parçalarına kafa yorayim istiyorum montaj toplama teknik bilgi vs bilsem de para denklesmiyor 1650 i3 10100f ya da ryzen li falan gtx1650 li rx6500xt li falan bı sistem olsa yeter fazlasını istemiyorum ne yapacağım o kadar mal alıyorum satıyorum oyun hesabı kasıp satıyorum aracılık falan yapıyorum ama yalnızca bı kaç 10 Luk 100 lük çıkıyor sistemler 6-8 bin TL istediğim segmentler siz pc nizi almak için nasıl yollar izlediniz (baba parası olsun istemiyorum git babana söyle alsın falan yazmayın .d sanki ben bilmiyorum demeyi gibi)
Küçük küçük döviz alım satımdan başka bir şey aklıma gelmiyor

alperennN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küçük küçük döviz alım satımdan başka bir şey aklıma gelmiyor
Hacı 100 dolar alsan 2 TL zam gelse 200 TL sen satiyon falan böyle küçük paralarla olacak iş değil ki ben zaten parça alıyorum 200 e 400 e satıyorum ordan geliyor 200 .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Calismaktan baska fazla yolun yok.
Reis ne gibi işler beni alır yaş 15

Jokere diss atarak para kazan reis 👍
Olmaz kardeşim 😎

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reis ne gibi işler beni alır yaş 15
O devir eskidendi.

Bu zamanda gene çalışan var ama 18 yaş altı eğer yapılı biriysen alıyorlar cılız bişiysen almıyorlar genelde.gözlemdiğim kadarıyla

alperennN

80+ Silver
O devir eskidendi.

Bu zamanda gene çalışan var ama 18 yaş altı eğer yapılı biriysen alıyorlar cılız bişiysen almıyorlar genelde.gözlemdiğim kadarıyla
1.83 boy var

Eniştem kaç yıldır diyor yanıma alcam seni yazın diye de kaç yıldır kolpa atıyor daha cagirsa da gitmem

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1.83 boy var

Eniştem kaç yıldır diyor yanıma alcam seni yazın diye de kaç yıldır kolpa atıyor daha cagirsa da gitmem
Boy güzelde Asıl demek istediğim bu değil.Kolların omuz tarafı felan

alperennN

80+ Silver
Boy güzelde Asıl demek istediğim bu değil.Kolların omuz tarafı felan
Yaane pek siritmam herhalde

Elimdeki sistemi satsam üstüne toplasam 2-3k lik bı boşluğum kalcak ama kafam kazan gibi hayal ediyorum anca şöyle ful Asus dizmisim startı veriyorum 2 saat oyun oynuyorum sonra kapatıyorum gidiyorum falan...

Top Bottom