Neler Yeni

nasıl sevgili yapıyonuz la

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,712
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tip ve para varsa peşinden geliyorlar zaten bişey yapmaya gerek yok 😂

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tip ve para varsa peşinden geliyorlar zaten bişey yapmaya gerek yok 😂
tip tartışılır para bol ama bana gelen giden 1 tane yok anlamıyom valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızlar için bir erkekte Boy + Para + Tip.
Erkekler için kızların nefes alması önemlidir.
1.83, yaşıtım bir kıza fazlasıyla bol gelecek parada var ama tip tartışılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para varsa kendiliğinden gelir
hala bekliyom aga yeter artık

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
knk utangaçlık özgüvensizlik ve bir şeyi çok düşünüyorsan zor.Lise bitene kadar neredeyse böyleydin kızlarla vs pek konuşmazdım sosyal medya da falan kimseye yazmazdım. Sonradan en fazla ne olabilir diye herkese yazmaya başladım.En kötü cevap alamazsın. atılan her st ye bir şey yazarım düzgün bir şey yazmam genelde saçma sapan şeyler yazarım ki sohbet dönsün. Bu şekilde çok kız arkadaş yaptım kız çevresi yaptım.mesela o gün attığın st yanıtından sonra sohbet ilerlemediyse sabah olunca günaydın yazıp tekrar konuşmaya başla, kızlara hafif ilgi ver sonra her gün konuşmaya başlarsın 2-3 5 tanesiyle, sohbetine göre ve karşındakinin düşüncelerine göre işi ciddi yerlere götürürsün. Sana kalmış birine bir şey yazarken çok düşünme, ben dibine kadar aşağıladığım kızla bile arkadaş oldum normal olarak. Her konuştuğun kıza da manitam olur gözüyle de bakma. Benim uzun süredir sevgilim olmuyordu mesela normal olarak konuştuğum kız arkadaşım çoktu ama sevgilim yoktu. Hiç sohbetim bile olmayan kız geldi beni buldu şuan çok iyi bir ilişkimiz var.

emiliano

80+ Bronze
knk utangaçlık özgüvensizlik ve bir şeyi çok düşünüyorsan zor.Lise bitene kadar neredeyse böyleydin kızlarla vs pek konuşmazdım sosyal medya da falan kimseye yazmazdım. Sonradan en fazla ne olabilir diye herkese yazmaya başladım.En kötü cevap alamazsın. atılan her st ye bir şey yazarım düzgün bir şey yazmam genelde saçma sapan şeyler yazarım ki sohbet dönsün. Bu şekilde çok kız arkadaş yaptım kız çevresi yaptım.mesela o gün attığın st yanıtından sonra sohbet ilerlemediyse sabah olunca günaydın yazıp tekrar konuşmaya başla, kızlara hafif ilgi ver sonra her gün konuşmaya başlarsın 2-3 5 tanesiyle, sohbetine göre ve karşındakinin düşüncelerine göre işi ciddi yerlere götürürsün. Sana kalmış birine bir şey yazarken çok düşünme, ben dibine kadar aşağıladığım kızla bile arkadaş oldum normal olarak. Her konuştuğun kıza da manitam olur gözüyle de bakma. Benim uzun süredir sevgilim olmuyordu mesela normal olarak konuştuğum kız arkadaşım çoktu ama sevgilim yoktu. Hiç sohbetim bile olmayan kız geldi beni buldu şuan çok iyi bir ilişkimiz var.
bu zamana kadar fazla kızla konuşmadım ama konuşmak istemedim diyebilirim adım atmadım daha doğrusu konuştuğum 2 kız vardı cayır cayır konuşup konu uzatıp güldürebiliyordum fazlasıyla ama işte yok ona takip isteği atayım şunada yazayım bunada yazayım hiç yapmadım

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
bu zamana kadar fazla kızla konuşmadım ama konuşmak istemedim diyebilirim adım atmadım daha doğrusu konuştuğum 2 kız vardı cayır cayır konuşup konu uzatıp güldürebiliyordum fazlasıyla ama işte yok ona takip isteği atayım şunada yazayım bunada yazayım hiç yapmadım
knk ben akşamları sıkıntıdan giriyordum mesela nerede oturuyorsam oraların çevre ilçeleri vs instaya yazıyordum, paylaşılan fotoğraflardan ekliyordum yada profillerine girip takip ettiği kızlara falan bakıyordum beğendiklerime istek atıyordum. story izlerken gördüğüm her kıza yazıyordum, kaybedicek bişi yok en fazla konuşmayız olur biter yani kafanda bunu büyütmeye gerek yok. Yazdıktan sonra da sohbeti ilerletebilen önemli bunu yapabiliyorsan her tülü devamı gelir, benim kızlara yazdığım şeyleri görsen, gidiyom birine tombul efes yazıyom, sibop kapağı yazıyom, bu foto shop mu yazıyom, bu çantaya bu kombin olmuşmu yazıyom, ben bura gittim çok kötü yazıyom, bu araba sağdan kazalı 2 parça değşenli yazıyom, :D yazdığım şeyleri görsen, hepsiyle de arkadaş oluyom sonra. Sen konuşmak istediğin gibi kızların da sıkılınca konuşmak istediği birileri oluyor. Yoksa onlarda senin gibi biri yazmadığı sürece telefona tek bildirim bile gelmiyor.

Top Bottom