Neler Yeni

nasıl sevgili yapıyonuz la

Berkarda

80+ Silver
banada bi kız geldi sen kimsin dedim kovdum ya tip ya para fazla tip olmadığı için para bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

okulu bitireyim estetik falan vırt zırt ameliyat olcam

yani direk demedim selam falan filan arkadaş olak mı dedi anladım sev istiyor bende dedim bizim agalar var

sizin gibi kızlara ihtiyaç yok ben kendime bakamıyom :ROFLMAO: odamı görseniz yani çok tembelim yani ama kıyafetler falan

Kızlar için bir erkekte Boy + Para + Tip.
Erkekler için kızların nefes alması önemlidir.
yok artık ya o kadar düşmedik ya be

Ekler

• bu.jpg
    bu.jpg
    5.3 KB · Hit: 31
  • budamı.jpg
    budamı.jpg
    5.6 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

omer219

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer
Kanka bence en önemlisi ortam ya bir ortamın olması lazım okula gitmiyorum dışarı hayatıda olmadığı için uzun süredir bir kızla konuşmadım konuşanların çoğu ortam sayesinde ortam yapabilirsen o seni bulur zaten

EsdeathSama

80+ Bronze
Dışarı çıkıyorum tek başıma kafeye oturuyorum devamında biri eşlik ediyor Eskişehir sorunsalı sanırım kimsenin niyeti ciddi değil.

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
millet kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyor bu nasıl oluyor beyler bi aydınlatsanız beni
Aşk kıyafet değiştirir gibi bir şey olsaydı millet evlenemezdi bence :D
Aşk değil bunlar gönül eğlendirme.
Aşk dediğin şey zamanla olacak şeyler.
Benim de hiç olamdı sevgilim çünkü öyle bir duygu beslemedim.
Ama günün birinde eninde sonunda besleyeceğiz o güne kadar sabretmek lazım sadece

Kara*

80+ Silver
Kankam onlar gönül eğlendiriyor genel amaçları cinsellik ve takılmalık olduğu için öyle. Biraz tipin ve paran varsa kızlar sana yavşar ama ortamlarda falan yoksan istediğin kadar uğraş yine olmaz. Bana saçma geliyor değmeyecek bir kızı biraz bir şeyler yaşamak için yavşayıp elde etmek.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,617
İsim
uwu
Aşk kıyafet değiştirir gibi bir şey olsaydı millet evlenemezdi bence :D
Aşk değil bunlar gönül eğlendirme.
Aşk dediğin şey zamanla olacak şeyler.
Benim de hiç olamdı sevgilim çünkü öyle bir duygu beslemedim.
Ama günün birinde eninde sonunda besleyeceğiz o güne kadar sabretmek lazım sadece
Ortamda ki nadir erkeklerden sın keşke hepimiz böyle olsak 🙁

Zechion

80+ Silver
knk utangaçlık özgüvensizlik ve bir şeyi çok düşünüyorsan zor.Lise bitene kadar neredeyse böyleydin kızlarla vs pek konuşmazdım sosyal medya da falan kimseye yazmazdım. Sonradan en fazla ne olabilir diye herkese yazmaya başladım.En kötü cevap alamazsın. atılan her st ye bir şey yazarım düzgün bir şey yazmam genelde saçma sapan şeyler yazarım ki sohbet dönsün. Bu şekilde çok kız arkadaş yaptım kız çevresi yaptım.mesela o gün attığın st yanıtından sonra sohbet ilerlemediyse sabah olunca günaydın yazıp tekrar konuşmaya başla, kızlara hafif ilgi ver sonra her gün konuşmaya başlarsın 2-3 5 tanesiyle, sohbetine göre ve karşındakinin düşüncelerine göre işi ciddi yerlere götürürsün. Sana kalmış birine bir şey yazarken çok düşünme, ben dibine kadar aşağıladığım kızla bile arkadaş oldum normal olarak. Her konuştuğun kıza da manitam olur gözüyle de bakma. Benim uzun süredir sevgilim olmuyordu mesela normal olarak konuştuğum kız arkadaşım çoktu ama sevgilim yoktu. Hiç sohbetim bile olmayan kız geldi beni buldu şuan çok iyi bir ilişkimiz var.
Daha önce hiç tanımadığın, görmediğin hatta aynı ilçede oturmadığın birine yazmak da değişik geliyor bana.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Yapma zaten bence her hafta sevgili değiştirmek saçmalıktan başka bir şey değil. Ucuz insanların yapacağı bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu durumundan mutlu olmalısın kendine yazık edersin.

Zechion

80+ Silver
Yapma zaten bence her hafta sevgili değiştirmek saçmalıktan başka bir şey değil. Ucuz insanların yapacağı bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu durumundan mutlu olmalısın kendine yazık edersin.
Bence, "Bu kadar kolay mı ?" diye bir soru sorma anlamında yazmış o cümleyi. Pek takmayın.

Berkarda

80+ Silver
Kankam onlar gönül eğlendiriyor genel amaçları cinsellik ve takılmalık olduğu için öyle. Biraz tipin ve paran varsa kızlar sana yavşar ama ortamlarda falan yoksan istediğin kadar uğraş yine olmaz. Bana saçma geliyor değmeyecek bir kızı biraz bir şeyler yaşamak için yavşayıp elde etmek.
aslında böyle birilerini fotoğrafını çekicen falan hem paranı geri alırsın hem kölen olur

video falan

Top Bottom