Bence yasak olmamalıAbdullah abi, Mehmet abi hacking videoları paylaşmak yasakmıdır? Bir sistemin açıklardan yararlanılarak nasıl hacklenebileceği ile alakalı. Eğitim videosu tarzında video paylaşsak sıkıntı olur mu?
Youtube kanalına yükleyebilirsin ve imzana kanalını bırakabilrsinBence de çünkü elimde pek çok video var. Ben bu videoları bu forumda paylaşmak isterim. Herkesin bilmesi lazım bence.
Elimdeki videolar ile birçok siteye index atabilir. Kendi mesajınızı sitelere yerleştirebilirsin.Forumda paylaşıyorsan kötü amaçlı insanlar izleyip başkalarına uygular. Siber güvenlik dersleri paylaşın.
Bu tarz şeyleri paylaşmamanızı öneririm. Birisi hava atmak amaçlı yapar. VPN ile yakalanmayacağını sanar. Geleceğini yakar.Elimdeki videolar ile birçok siteye index atabilir. Kendi mesajınızı sitelere yerleştirebilirsin.
Olabilir. Youtube kanalımda paylaşabilirim.Youtube kanalına yükleyebilirsin ve imzana kanalını bırakabilrsin
Aynen. Kali ile oluyor bu işler. (Hak yen keck yer )Bu tarz şeyleri paylaşmamanızı öneririm. Birisi hava atmak amaçlı yapar. VPN ile yakalanmayacağını sanar. Geleceğini yakar.
Bana çok lazım o derslerOlabilir. Youtube kanalımda paylaşabilirim.
Sana dosyaları göderebilirim. Eğitim setini. Ordan öğrenip yapabilirsin.Bana çok lazım o dersler
Instagram'dan konuşabiliriz.Sana dosyaları göderebilirim. Eğitim setini. Ordan öğrenip yapabilirsin.
Beni hackleme de ne yapıyorsan yapSana dosyaları göderebilirim. Eğitim setini. Ordan öğrenip yapabilirsin.
Yok. Ben o işlerle uğraşmıyorum. Benim amacım insanlarında siber güvenlik öğrenmeleri. Bu arada web tasarım öğrenmek isteyene öğretebilirim.Beni hackleme de ne yapıyorsan yap
İbrahim sendemi siber güvenlik konusuyla ilgileniyorsun?Bakın tavsiyem siber güvenlik ve yazılımdır. Siyah şapka hackerlığa özenmeyin. Kötü sonuçları olur.