Neler Yeni

Nasipse Yarın Topluyorum Sistemi! Öneriniz Var Mıdır?

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
GD750 ne olmuş öyle yav.
800W'ı daha ucuz. :D
2 haftadır takip ediyorum sürekli toplayacağım parçaları gd 750 811 liraydı teknobiyotik te sonra indirim yazıp 911 lira yaptılar :D stok bitince de bu fiyata çıktı şuanda sistemi toplamıştım ama bu saçmalıkları görünce bekleme kararı aldım diğer bütün parçalarda da aynı olay var bu arada

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
2 haftadır takip ediyorum sürekli toplayacağım parçaları gd 750 811 liraydı teknobiyotik te sonra indirim yazıp 911 lira yaptılar :D stok bitince de bu fiyata çıktı şuanda sistemi toplamıştım ama bu saçmalıkları görünce bekleme kararı aldım diğer bütün parçalarda da aynı olay var bu arada
Türkiye'ye hoşgeldin!
Dolar düşer fakat parçaların fiyatı artar.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Ben de aynı durumla karşılaşmam inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok yok şuan.

İlgi gören güç kaynakları bunlar. Fiyatı güzel, kalitesi yüksek. Tam F/P ürünü. Gelir yakında stoğa.
Olur güzel Kasa + PSU.
Hocam, kablolama vs. Uğraştıracak biraz...

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Ben de aynı durumla karşılaşmam inşallah
kesinlikle 1-2 hafta günde 2-3 kez bak alacağın parçalara, akakçede 1 ay önceki fiyatlarla arada uçurum olanları alma benim görüşüm çünkü çoğu parçada stok azalınca fiyatı uçuruyorlar stoğa girince normale dönüyor

Top Bottom