Neler Yeni

Nays 5000 TL'ye kadar verdiği borç

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Ben bu borcu alsam ve ödemesem başıma ne gelir? Sadece meraktan soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
en kötü haciz gelir eve (!)

TahinPekmez

80+ Silver
5000 tl yi 13000 olarak ödersin. bir yerde çalışıyorsan maaşına el koyarlar bir kısmına. hiç gelirin yoksa 3 ay hapis. ama borcun silinmez. baktılar işsiz güçsüz vurdumduymaz birisin alamıyacaklarını bildiklerinde tamam 5000 tl yi 10 ay taksitle öde derler. örnek veriyorum. ne kurtardık kar mantığıyla. ama banka puanında düşer 5 yıl kredi kartı kredi alamazsın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,059
İsim
Lokman Doğan
Ben bu borcu alsam ve ödemesem başıma ne gelir? Sadece meraktan soruyorum
images

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah gençler

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten 5bin sana veriyor geri ödemesi 5190 TL kardeşim bu enflasyonlu dönemde bunu da ödeyemez isen alma be
İlk taksiti 45 gün sonrasina seçiyorsun zaten
aslında alıp altın yapsam sonra bozdurup borcu ödesem mantıklı olur mu zaten her türlü artacak :D

cagri0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağrı Yaman
beyler benim gelir belgem yok naysın borç vermemesi normal mi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Furkan Görür
Adına bir mal yoksa özgürlüğün açısında sıkıntı olmaz. İşe girersen maaşının 4te1ine bloke koyarlar. İleride kredi alman zorlaşır ama borcu ödedikten sonra teminatlı kredi kartı al 1 yıl kullan düzeltirsin skorunu. Ek olarak 5k borcu ödemeden 2 3 yıl bekletirsen borcun zaten 5 6 ay sonra varlık şirketine aktarılacağı için 5k yerine 2 3k ya kapatırsın pazarlıkla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler benim gelir belgem yok naysın borç vermemesi normal mi
Findeks puanı oluşmadan vermezler

aslında alıp altın yapsam sonra bozdurup borcu ödesem mantıklı olur mu zaten her türlü artacak :D
Her ay ödemesi olacak. Ödemediğin her ay ileride alacağın krediye olumsuz etki yaratır. 1k kar için gelecek kredileri riske atılmaz.

5000 TL yi 13000 olarak ödersin. bir yerde çalışıyorsan maaşına el koyarlar bir kısmına. hiç gelirin yoksa 3 ay hapis. ama borcun silinmez. baktılar işsiz güçsüz vurdumduymaz birisin alamıyacaklarını bildiklerinde tamam 5000 TL yi 10 ay taksitle öde derler. örnek veriyorum. ne kurtardık kar mantığıyla. ama banka puanında düşer 5 yıl kredi kartı kredi alamazsın
Bu bilgiler tamamen yanlış. Üstte doğru olanı yazdım. Nereden duydunuz bunu bilmiyorum ama inanmayın.

5 yıl olayı teminatlı kredi kartı ile bitti.
Maaşın hepsine bloke koyulmaz
Hapis cezası olmaz.

cagri0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağrı Yaman
Adına bir mal yoksa özgürlüğün açısında sıkıntı olmaz. İşe girersen maaşının 4te1ine bloke koyarlar. İleride kredi alman zorlaşır ama borcu ödedikten sonra teminatlı kredi kartı al 1 yıl kullan düzeltirsin skorunu. Ek olarak 5k borcu ödemeden 2 3 yıl bekletirsen borcun zaten 5 6 ay sonra varlık şirketine aktarılacağı için 5k yerine 2 3k ya kapatırsın pazarlıkla.

Findeks puanı oluşmadan vermezler

Her ay ödemesi olacak. Ödemediğin her ay ileride alacağın krediye olumsuz etki yaratır. 1k kar için gelecek kredileri riske atılmaz.

Bu bilgiler tamamen yanlış. Üstte doğru olanı yazdım. Nereden duydunuz bunu bilmiyorum ama inanmayın.

5 yıl olayı teminatlı kredi kartı ile bitti.
Maaşın hepsine bloke koyulmaz
Hapis cezası olmaz.
982 kredi notum garanti vb den gelir belgesiz kredi almak için ne kadar olmalı acaba

Top Bottom