Neler Yeni

Nays artık kullanmaya değmez

Paparaya kıyasla tek avantajı cashback kampanyalarıydı, o da bugün e ticaret alışverişlerinde 50 liraya düştü. 4 şubatta ise tamamen bitiyor.

IBAN özelliği yok
Fiziksel kart yok qr her yerde geçmiyor
Sanal kart cvv sürekli değişiyor
Uygulamaya parmak izi girişi yok
Arayüz yeterince basit değil

Kısacası artık bence kullanmanın bir anlamı yok. Üsteki saydıklarım yüzünden bile papara daha cazip geliyor eğer cashback yoksa. Siz ne düşünüyorsunuz?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Paparaya kıyasla tek avantajı cashback kampanyalarıydı, o da bugün e ticaret alışverişlerinde 50 liraya düştü. 4 şubatta ise tamamen bitiyor.

IBAN özelliği yok

Kısacası artık bence kullanmanın bir anlamı yok. Üsteki saydıklarım yüzünden bile papara daha cazip geliyor eğer cashback yoksa. Siz ne düşünüyorsunuz?
Zaten kullanım amacı e-ticaret ve market alışverişi içindi. Kullanırım yine de ama alışveriş yaparken papara kullanırım. Kendileri için kötü durum. Nasıl hype olduysa kullanım düşüşü de olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı kampanyalar için değebilir ama artık sırf e-ticaret için fazla uğraşılmaz gibi.
Zaten Kasım ayı iyidi. Başka kullanmadım. Alışverişte kullanıyorum o iyi oluyor.

heraishere

80+ Bronze

IBAN özelliği yok

Youtube devam edecek mi? Yoksa o da mi sonlanıyor ?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Ben naysa sırf nfc ile ödeme olanağından dolayı geçtim. Sonradan farkettim ki caashback olayları var bu seferde tüm alışverişlerde onu kullanmaya başladım. Zaten ilk ininalla tanıştım ilk çıktığı vakitler 1-2 yıl kullandım sonra paparaya geçiş, taaki birkaç ay önceye kadar naysla tanışana kadar.

Top Bottom