Neler Yeni

Nays başka hesaba para aktarma.

ReDanger

80+ Bronze
Merhaba öncelikle. Nays hesabındaki parayı papara hesabıma yollamak istiyorum ama "para gönderebilmek için 1 seferlik sana ait banka hesabıyla nays hesabına para yüklemelisin" diye bir uyarı çıkıyor. Nays hesabıma para yükledim 2 3 defa yükledim hatta ama yinede olmuyor. Nasıl yollayabilirim acaba?

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bende de aynı sorun var. Takipteyim.
İş Bankası ATM sinden çekilebiliyor ama başka hesaba atarken bende de sorun çıkıyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba öncelikle. Nays hesabındaki parayı papara hesabıma yollamak istiyorum ama "para gönderebilmek için 1 seferlik sana ait banka hesabıyla nays hesabına para yüklemelisin" diye bir uyarı çıkıyor. Nays hesabıma para yükledim 2 3 defa yükledim hatta ama yinede olmuyor. Nasıl yollayabilirim acaba?
hocam bende aynı sorunu yaşıyodum naysın ana konusu vardı ordaki konuyu açan arkadaşa sordum hallettim

çözümü ise hesabını doğrulamak istiyorsan ziraat vakıfbank gibi yerlerden hesabına yükleme yapman lazım bunuda para yükle diyince 3seçenek çıkıyordu banka kartından yükle banka hesabından yükle ve 1tane daha vardı ama hatırlamıyorum senin banka hesabından yükle diyip ordaki bilgilerle ziraatmi artık ne kullanıyorsan oradan o ibana 1tl gibi bi para atman lazım öylece hesabın açılıyor ama papara tosla ininal varsa doğrulama yapmana gerek yok bunun içinde nays hesabını hangi kart varsa ona tanımlaman lazım papara kullanmadığım için bilmiyorum ben onun için internetten araştırma yapman daha iyi olur

ReDanger

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende aynı sorunu yaşıyodum naysın ana konusu vardı ordaki konuyu açan arkadaşa sordum hallettim

çözümü ise hesabını doğrulamak istiyorsan ziraat vakıfbank gibi yerlerden hesabına yükleme yapman lazım bunuda para yükle diyince 3seçenek çıkıyordu banka kartından yükle banka hesabından yükle ve 1tane daha vardı ama hatırlamıyorum senin banka hesabından yükle diyip ordaki bilgilerle ziraatmi artık ne kullanıyorsan oradan o ibana 1tl gibi bi para atman lazım öylece hesabın açılıyor ama papara tosla ininal varsa doğrulama yapmana gerek yok bunun içinde nays hesabını hangi kart varsa ona tanımlaman lazım papara kullanmadığım için bilmiyorum ben onun için internetten araştırma yapman daha iyi olur
Sağolun hocam deneyeyim. Dediğinizi papara ile yapmıştım ama olmadı bide ziraat ile deniyeyim.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Sağolun hocam deneyeyim. Dediğinizi papara ile yapmıştım ama olmadı bide ziraat ile deniyeyim.
aynen hocam sadece banka kartlarıyla çalışıyor diye biliyorum bende bu sabah ablamınkini açtık yollayarak parayı ziraatine aktardı

ReDanger

80+ Bronze

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Papara hesabınıza girin.
Yatır butonuna basın.
Kredi/Banka kartıyla yükle seçeneğini seçin.
Nays kart bilgilerinizi girin.

Sizi bir 3D Secure sayfasına yönlendirecek, telefonunuza gelen kodu girin. Bunun amacı kartınızı teyit etmek.
Kartınız hesabınıza eklendikten sonra, nays kartınızı seçip minimum 10TL olacak şekilde yükleme yapabilirsiniz.

ReDanger

80+ Bronze
Papara hesabınıza girin.
Yatır butonuna basın.
Kredi/Banka kartıyla yükle seçeneğini seçin.
Nays kart bilgilerinizi girin.

Sizi bir 3D Secure sayfasına yönlendirecek, telefonunuza gelen kodu girin. Bunun amacı kartınızı teyit etmek.
Kartınız hesabınıza eklendikten sonra, nays kartınızı seçip minimum 10TL olacak şekilde yükleme yapabilirsiniz.
Screenshot_20220716-051454.jpg

Hocam böyle bir hata verdi

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Arkadaşlar ben Enpara dan para yüklemesi yaptım anında hediye geldi. Sonra çekerken de aynı bankanın ibanına çektim jet hızında paramı çektim . Herhangi bir sorun yaşamadım

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

ReDanger

80+ Bronze

Madara.

80+
Dahası