Nays ile Bedava Para Kazanma

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,981
1-2 haftadır Nays kullanıyorum. Geçen hafta Nays ile Epic'ten 3 oyun almıştım hiçbirini sevmedim ve iade ettim. Cashback kartta durdu hatta harcadım bir şey olmadı. 2-3 gün önce ac Valhalla ve The Division 2 aldım yine Epic'ten baktım The Division 2 açılmıyor iade ettim. Belki sorunu çözebilirim diye birkaç saat sonra tekrar The Division 2 ve bf 2042 aldım bu sefer yine td2 açılmadı bf de epic sürüm yokmuş gfn'de yine iade ettim. Birkaç dk önce iki siparişin de harcadığım tutarın %20'si hesaba cashback olarak geldi. Şu an fazladan 70tl var.

1-2 haftadır Nays kullanıyorum. Geçen hafta Nays ile Epic'ten 3 oyun almıştım hiçbirini sevmedim ve iade ettim. Cashback kartta durdu hatta harcadım bir şey olmadı. 2-3 gün önce ac Valhalla ve The Division 2 aldım yine Epic'ten baktım The Division 2 açılmıyor iade ettim. Belki sorunu çözebilirim diye birkaç saat sonra tekrar The Division 2 ve bf 2042 aldım bu sefer yine td2 açılmadı bf de epic sürüm yokmuş gfn'de yine iade ettim. Birkaç dk önce iki siparişin de harcadığım tutarın %20'si hesaba cashback olarak geldi. Şu an fazladan 70tl var.
Sil çabuk biraz yapalım sonra tekrar yaz akdjqodjkaos

Sen varya sen. 😂

Biraz şansından da olabilir.
Bende kesinti yapıyor direk karta iade de , lakin ben de bir taktiğini buldum gibi 1 kerelik de olsa.
Ben cashback gelmeden iade yaptım cashback geri geldi nasıl oluyor anlamadım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Ben cashback gelmeden iade yaptım cashback geri geldi nasıl oluyor anlamadım
Normal bişey olabilir aslında ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela n11 den 2000₺ lık bişey aldık 250₺ cashbacki geldi sonra iade ettik o cashbacki harcadık noluyor 😃

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yatırıp yatırmaman onları ilgilendirmez ki yaptığın işlemlere bakarlar şüpheli görürlerse gerekeni yaparlar istersen 100k yatır :kekw:
Ben normal bir harcama ve normal bir iade yaptım. Kendi sorunları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,020
Üyeler
185,998
Son üye
edm62
Geri