Neler Yeni

Nays ilk kullanım yardım

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Nays daha önce hiç kullanmadım ama forumda açılan konularda sürekli indirim kullanılıyor sanırım bir de ayda 250 tl kullanılıyormuş kupon olarak.
Bunu kullanan bir arkadaş varsa anlatabilir mi?
Üye olmalı mıyım ilk üyenin avantajları vs sonrasındaki avantajlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nays daha önce hiç kullanmadım ama forumda açılan konularda sürekli indirim kullanılıyor sanırım bir de ayda 250 TL kullanılıyormuş kupon olarak.
Bunu kullanan bir arkadaş varsa anlatabilir mi?
Üye olmalı mıyım ilk üyenin avantajları vs sonrasındaki avantajlar
Up

Son düzenleme:

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Ödemelere verdiği geri ödemeler güzel, o yüzden kayıt olmak yararına olur. Ben dün bir şey aldım elektronik kategorisinde, 250₺ geri ödeme verdi. Üstelik tüm büyük yerli e-ticaret sitelerinde var bu %10 geri ödeme, ekstra olarak ise Yemeksepeti olsun Steam, Epic Games olsun, oralarda da geri ödeme yapıyor %20, %50 gibi değişken oranlarda. Örneğin davet kodu ile kayıt olursan 10₺ verir, sıfır liradan daha iyidir 10₺. Şahsen sevdiğim bir uygulama, son zamanlarda kullanıyorum. Bunlardan yararlanabilmek için tek yapman gereken uygulamadaki geri ödemeler kısmında bulunan kampanyaların detaylarına göre Nays kartın ile satın alım yapmak. Bana büyük bir katkısı olmaz ama dediğim gibi 10₺ sıfır liradan daha iyidir, buradan tıklayıp kayıt olabilirsin.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ödemelere verdiği geri ödemeler güzel, o yüzden kayıt olmak yararına olur. Ben dün bir şey aldım elektronik kategorisinde, 250₺ geri ödeme verdi. Üstelik tüm büyük yerli e-ticaret sitelerinde var bu %10 geri ödeme, ekstra olarak ise Yemeksepeti olsun Steam, Epic Games olsun, oralarda da geri ödeme yapıyor %20, %50 gibi değişken oranlarda. Örneğin davet kodu ile kayıt olursan 10₺ verir, sıfır liradan daha iyidir 10₺. Şahsen sevdiğim bir uygulama, son zamanlarda kullanıyorum. Bunlardan yararlanabilmek için tek yapman gereken uygulamadaki geri ödemeler kısmında bulunan kampanyaların detaylarına göre Nays kartın ile satın alım yapmak. Bana büyük bir katkısı olmaz ama dediğim gibi 10₺ sıfır liradan daha iyidir, buradan tıklayıp kayıt olabilirsin.
nasıl veriyo 250 tl geri ödeme alt limiti kaç mesela

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
La ben bu konuya yorum yaptığıma %10000 eminim yorumum vardı benim ona noldu acaba

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
nasıl veriyo 250 TL geri ödeme alt limiti kaç mesela
10 TL ile 2500 TL arası alışverişlerin hepsine tutarın %10'luk kısmı geri hesaba gönderiliyor. 10 TL altı alışverişte cashback yok ve 2500 TL üstü alışveriş olsa bile maksimum 250 TL veriyor. 2600₺ ödedim 250₺ geri aldım mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom