Nays kart actigim gibi kullanabilir miyim ?

Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar paaradan ban yediğim için nays kart açacağım. Ve bununla valorantta arcane setini alacağım hemen kartı açtığım gibi alabilir miyim annem parayı gönderse ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve sonra diğer kullanimlarim için fiziksel kartını nereden kaç TL'ye alabilirim

evet açar açmaz kullanabiliyorsun lakin papara gibi işlemiyor bilgin olsun. Gerçek bir bankaya bağlı gerçek bir kartın ve banka hesabın oluyor tamamen senin adına kayıtlı. Yani paparadan neden ban yedin bilmiyorum ama bu sefer ban yeme durumuna gelirsen gerçek hayatta yersin.

papara da 18 yaşında olmadığım için babamın kimliğiyle kayıt olup kendi yüzümü taratmıştım ve kendi adımı girmniştim galiba ondan oldu :D
evet açar açmaz kullanabiliyorsun lakin papara gibi işlemiyor bilgin olsun. Gerçek bir bankaya bağlı gerçek bir kartın ve banka hesabın oluyor tamamen senin adına kayıtlı. Yani paparadan neden ban yedin bilmiyorum ama bu sefer ban yeme durumuna gelirsen gerçek hayatta yersin.

bu sefer herşeyi annemin üzerine yaptım nays da

parayı yüklediğim gibi alabilir miyim istediğim seyi ve eğer onaylamazsa parayı geri anneme aktarabilir miyim ?

Hocam bende yeni hesap açtım da bunun fiziksel kartı var mı ?

papara da 18 yaşında olmadığım için babamın kimliğiyle kayıt olup kendi yüzümü taratmıştım ve kendi adımı girmniştim galiba ondan oldu :D

bu sefer herşeyi annemin üzerine yaptım nays da

parayı yüklediğim gibi alabilir miyim istediğim seyi ve eğer onaylamazsa parayı geri anneme aktarabilir miyim ?
evet herhangi bir komisyon ödemeden para aktarımı yapabiliyorsun.

Hocam bende yeni hesap açtım da bunun fiziksel kartı var mı ?
Bir süre aktif kullandıktan sonra fiziksel kart talep etmekle alakalı bir bölüm açılıyor ben aldım fiziksel kart.

Bir süre aktif kullandıktan sonra fiziksel kart talep etmekle alakalı bir bölüm açılıyor ben aldım fiziksel kart.
paparadan daha iyi herhalde her konuda değil mi hız,cashback,güvenilirlik vb vb

Hocam Nays kredi Kartına Başvur seçeneği var bende ikisi farklı mı ? Yoksa fiziksel kartı şuan alabiliyor muyum ?

Hocam Nays kredi Kartına Başvur seçeneği var bende ikisi farklı mı ? Yoksa fiziksel kartı şuan alabiliyor muyum ?
kredi kartı ayrı.

paparadan daha iyi herhalde her konuda değil mi hız,cashback,güvenilirlik vb vb
Nays iş bankasının sanal kart uzantısı. Yani sen nays hesabı açtığında İş bankasında vadesiz hesap açmış oluyorsun. Paparaysa şimdiye kadar bi sorun olmadı lakin fiziksel uzantısı olan bi firma değil sonuçta

kredi kartı ayrı.

Nays iş bankasının sanal kart uzantısı. Yani sen nays hesabı açtığında İş bankasında vadesiz hesap açmış oluyorsun. Paparaysa şimdiye kadar bi sorun olmadı lakin fiziksel uzantısı olan bi firma değil sonuçta
o zaman ben şimdi açıp alıyorum abi başka hiçbirşeye gerek yok değil mi

Geri