Neler Yeni

Nays sizce güvenilir mi

Can...

80+ Platinum
merhabalar sizce nays güvenilir midir dün konusunu açtığım asus rog scope deluxe nx tkl klavyeyi alacağım fakat 200 tl için değer mi güvenilir midir bu indirimleri nasıl ve neye göre veriyorlar

arturo

80+ Silver
merhabalar sizce nays güvenilir midir dün konusunu açtığım asus rog scope deluxe nx tkl klavyeyi alacağım fakat 200 TL için değer mi güvenilir midir bu indirimleri nasıl ve neye göre veriyorlar
Nays iş bankasının güvenilir.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
İş bankasının sanal kartı, tamamen güvenilir.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş bankası kuruluşu güvenilir
Nays iş bankasının güvenilir.
peki bu inidirimleri neye göre yapıyorlar papara da olduğu gibi bazıları hesap kiralayıp kara para aklıyor o tarz bir şey mi herhangi bağlantısı varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş bankasının sanal kartı, tamamen güvenilir.
öyle de aklıma şöyle düşünce geliyor neden iş bankası kendi kartına yapmıyor bunu

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Neredeyse İlk çıktığından beri kullanıyorum ailemde ki herkese hesap açtım hepsinin hesabına 1 TL atıp kazı kazan yapıyordum yaklaşık 400 500 TL kazanmıştım ama şuan kazı kazan olmamasına rağmen güzel cashbackler var paparadan bir farkı yok güvenilirlik konusunda da işbankasının uygulaması sorun çıkacağını sanmıyorum

öyle de aklıma şöyle düşünce geliyor neden iş bankası kendi kartına yapmıyor bunu
Burda 18 yaşında olmak gerekmiyor rahatça yapabiliyorsun

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neredeyse İlk çıktığından beri kullanıyorum ailemde ki herkese hesap açtım hepsinin hesabına 1 TL atıp kazı kazan yapıyordum yaklaşık 400 500 TL kazanmıştım ama şuan kazı kazan olmamasına rağmen güzel cashbackler var paparadan bir farkı yok güvenilirlik konusunda da işbankasının uygulaması sorun çıkacağını sanmıyorum

Burda 18 yaşında olmak gerekmiyor rahatça yapabiliyorsun
yinede pek güvenemiyorum aklıma soru işaretleri geliyor

cr1ta

80+ Bronze
Nays üyelik için görüntülü görüşme mi yapılıyor? Birde şuan kayıt olsam avantajları neler Papara gibi sabit bir cashback olayı mı var sadece yoksa ekstra indirim olayları vb. oluyor mu? Yani kısacası paparası olan biri geçse mantıklı mı?

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,071,811