Nays iş bankasının güvenilir.merhabalar sizce nays güvenilir midir dün konusunu açtığım asus rog scope deluxe nx tkl klavyeyi alacağım fakat 200 TL için değer mi güvenilir midir bu indirimleri nasıl ve neye göre veriyorlar
İş bankası kuruluşu güvenilir
peki bu inidirimleri neye göre yapıyorlar papara da olduğu gibi bazıları hesap kiralayıp kara para aklıyor o tarz bir şey mi herhangi bağlantısı varmıdırNays iş bankasının güvenilir.
öyle de aklıma şöyle düşünce geliyor neden iş bankası kendi kartına yapmıyor bunuİş bankasının sanal kartı, tamamen güvenilir.
Burda 18 yaşında olmak gerekmiyor rahatça yapabiliyorsunöyle de aklıma şöyle düşünce geliyor neden iş bankası kendi kartına yapmıyor bunu
yinede pek güvenemiyorum aklıma soru işaretleri geliyorNeredeyse İlk çıktığından beri kullanıyorum ailemde ki herkese hesap açtım hepsinin hesabına 1 TL atıp kazı kazan yapıyordum yaklaşık 400 500 TL kazanmıştım ama şuan kazı kazan olmamasına rağmen güzel cashbackler var paparadan bir farkı yok güvenilirlik konusunda da işbankasının uygulaması sorun çıkacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda 18 yaşında olmak gerekmiyor rahatça yapabiliyorsun
Hocam ne yapabilir yani sadece TC kimlik numaranı veriyorsunyinede pek güvenemiyorum aklıma soru işaretleri geliyor
Ee o zaman sizin kafanıza takılan ne ?onuda bulmak zor değil zaten bu devirde![]()