Ajazz AK820 PRO mu ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch mi ?

dogukank2

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, bu iki ürün arasında kaldım. Ajazz 2990 TL - Asus 2470 lira. Fiyat farkına değer mi ? ajazz ingilizce klavye olması biraz düşündürdü.

burada da vergi ile aynı ücrete geliyor
2700e geliyor hocam.
1711108933448.png

Switchlerini sen secebiliyorsun
prime yoktu bende ondan sizde daha uygun gözüküyormuş. Amazondan alınan klavye de switch'leri ne olarak gönderiyorlar bilginiz var mı ? Bir de Asus'un red switchlerle arasında ki farkı biliyor musunuz ?

prime yoktu bende ondan sizde daha uygun gözüküyormuş. Amazondan alınan klavye de switch'leri ne olarak gönderiyorlar bilginiz var mı ? Bir de Asus'un red switchlerle arasında ki farkı biliyor musunuz ?
Asus Cherry switchler kullanıyor. 2024 yılında aşırı dandik bir switch yay ve çift tıklama sorunu çok. Hotswap olmadığı için değiştiremezsiniz klavyedeki switchleri.

Aktif olarak imzadaki asus klavyeyi kullanıyorum. Cherry switchler çok dandik switchler haline geldi bu dönemde. Arkadaşın dediği gibi çift tıklama sorunu sürekli karşılaşıyorum. Hatta önceki klavyem de asus'du çift tıklama veya tıklamama sorunundan dolayı değişime yolladım sonrasında bu klavyeyi verdiler. En kısa sürede Hotswap yapabileceğim daha compact bir klavyeye geçeceğim. Yani kısaca Asus klavyesini önermem ama tabi siz bilirsiniz.

Aktif olarak imzadaki asus klavyeyi kullanıyorum. Cherry switchler çok dandik switchler haline geldi bu dönemde. Arkadaşın dediği gibi çift tıklama sorunu sürekli karşılaşıyorum. Hatta önceki klavyem de asus'du çift tıklama veya tıklamama sorunundan dolayı değişime yolladım sonrasında bu klavyeyi verdiler. En kısa sürede Hotswap yapabileceğim daha compact bir klavyeye geçeceğim. Yani kısaca Asus klavyesini önermem ama tabi siz bilirsiniz.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aliexpress de daha uyguna var AK820 Pro, vergilerlerle 2370TL diyor. Geldiğinde ekstra vergi çıkar mı ? yoksa burası mantıklı. @Teykage

Teşekkür ederim

Aliexpress de daha uyguna var AK820 Pro, vergilerlerle 2370TL diyor. Geldiğinde ekstra vergi çıkar mı ? yoksa burası mantıklı. @Teykage
Aliexpress de olur hocam siz hangisiyle isterseniz. Epomaker satıyor satıcısı güvenilir yani.

Aliexpress de olur hocam siz hangisiyle isterseniz. Epomaker satıyor satıcısı güvenilir yani.
Kodla beraber 2210a geliyor haberiniz olsun.
1711110831702.png
Buradan alabilirsiniz indirim kodunu.

Kodla beraber 2210a geliyor haberiniz olsun. Alıntıyı görüntüleBuradan alabilirsiniz indirim kodunu.
tamamdır. yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,209
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri