Asus Rog Strix Scope NX Ten MCHose G75 Pro ya geçilir mi?

Hocam elimdeki ürünü satıp mı geçeyim yoksa yedek klavye olarak kalsın mı? 2400 e anlaştım adamla asus rog scope nx deluxe için
Sana Bağlı Yedeklemek İstemiyorsan Elden Çıkarta Bilirsin .

Sana Bağlı Yedeklemek İstemiyorsan Elden Çıkarta Bilirsin .
Hocam şöyle 2400 e ihtiyacım yok ama yedeklemeye gerekte var mı ona karar veremiyorum. Elimdeki ürün switch ve marka kalitesi olarak tercih edilen bir ürün mü onu da bilmiyorum. Neden değiştiriyorsun dersen kablosuz, tkl ve Bluetooth lu bir klavye kullanmak istiyorum

Hocam şöyle 2400 e ihtiyacım yok ama yedeklemeye gerekte var mı ona karar veremiyorum. Elimdeki ürün switch ve marka kalitesi olarak tercih edilen bir ürün mü onu da bilmiyorum. Neden değiştiriyorsun dersen kablosuz, tkl ve Bluetooth lu bir klavye kullanmak istiyorum
Yedeğe Tutmak Bir Yandan Risk Gibi Bence Mekaniğe Zarar Gelirse Kötü Olur Elden Çıkartıp G75'e Geçmeni Tavsiye Ederim .

Tekrar merhaba arkadaşlar, klavyeyi aldım yazım sesi çok keyifli full %100 klavyeden geçtiğim için biraz yazarken zorlanıyorum, parmaklar biraz dolma "ş" ve "i" harflerine bulmada biraz sorun oluyor şimdilik. Hatta 38 yaşından sonra tkl klavye senin neyine alıştığın gibi sen otur %100 klavyenle yazını yaz dedim. Herhalde biraz alışma sürecim olacak gibi. Ayrıca kullanan arkadaşların önereceği bir ayar vs varsa sevinirim. @Michael_Scofield

Geri