Youtube'da MCHOSE G75 Pro incelemesi yapılabilir

YouTube kitlesi bilinmedik marka alınmaz der. Onların fikrini değiştirmek imkansız gibi bir şey maalesef.
Son zamanlarda aşırı derecede alınan bir klavye olduğu için fikirleri değişir hocam. İnanın işi gücü fason ürün üretmek olan Rampage'den kat kat daha iyi. Fason anlamını bilmeyen için fason berbat demek değil, insanlar böyle anlıyor. Fason ürünler markanın kendi ürettiği değil de başkalarına üretip marka bastığı ürünlere deniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan alamam bu ay kulaklık sonraki ay mouse ondan sonra alabilirm bütçe karta bağlı
Mümkünse bekleyin öyle alın hocam değer.

Bunu yapmayan marka yok. O mantıkla MSI ve Asus PSU'lar fason olmalı.
Evet öyle yapıyorlarsa fason oluyor. Bunu yapmayan marka olmaması fasonun kelime anlamını değiştirmez.

Merhabalar, donanım arşivi bütçe dostu ürünler incelemeyi seviyor diye biliyorum. İnsanların bu kadar ön yargıyla yaklaştığı Rampage ürünleri almak yerine MCHOSE G75 Pro gibi F/P açısından harika bir klavyenin incelemesinin olmaması büyük bir eksi olur. Bu klavye elime ulaştı ve aldığım ürünler arasında tamamen taraf tutmaksızın yorum yapmayı seven biri olarak inanılmaz bir şey bu. Bunu daha çok insan görmeli, linkini bırakıyorum:

En üstten alta doğru pahalılaşıyor, ona göre seçim yapılabilir.
Kendim G75 Pro dan çok memnun kaldıktan sonra Mchose L7 Ultrayı da satın aldım. Ondan da aynı şekilde aşırı şekilde memnun kaldım şuanda markanin tek denemek istediğim urunu v9 pro.

Bunu yapmayan marka yok. O mantıkla MSI ve Asus PSU'lar fason olmalı.
Zaten fason denir buna, fasonun anlamı o. Cooler Master da fason üretiyordu sanırım.
Rampage'in fason olmayan neredeyse bir tane bile ürünü olmadığı için üzerine düşüyorum. Kaliteli dedikleri Zenith serisi bile fason :D

Yani MSI'ın başka ürünlerde kendi ürettiği ve oldukça başarılı olduğu ürünler var ama Rampage öyle bir marka değil. Ürünlerinin hepsi kötü demiyorum ama iyi olanı bile fason.

Evet öyle yapıyorlarsa fason oluyor. Bunu yapmayan marka olmaması fasonun kelime anlamını değiştirmez.

Kendim G75 Pro dan çok memnun kaldıktan sonra Mchose L7 Ultrayı da satın aldım. Ondan da aynı şekilde aşırı şekilde memnun kaldım şuanda markanin tek denemek istediğim urunu v9 pro.
O kulaklığı ben de alacağım sanırım, kulaklık arıyorum bu aralar. Kullanmış olduğum Logitech G435 çok kötü, memnun değilim.

Zaten fason denir buna, fasonun anlamı o. Cooler Master da fason üretiyordu sanırım.
Rampage'in fason olmayan neredeyse bir tane bile ürünü olmadığı için üzerine düşüyorum. Kaliteli dedikleri Zenith serisi bile fason :D

Yani MSI'ın başka ürünlerde kendi ürettiği ve oldukça başarılı olduğu ürünler var ama Rampage öyle bir marka değil. Ürünlerinin hepsi kötü demiyorum ama iyi olanı bile fason.

O kulaklığı ben de alacağım sanırım, kulaklık arıyorum bu aralar. Kullanmış olduğum Logitech G435 çok kötü, memnun değilim.
Temmuz ayında 2600'dü fakat sebebini anlamadığım şekilde 400 lira zam geldi. L7 Ultra da baktığım tarihlerde 3000 Liraydi 2700 e düştü öyle aldım gaming genin fiyatlandirmasini anlamak zor

Monitörlerini kendi üretiyorlar.
Hayır, üretmiyor.
Bazı monitörlerinin kasası AOC, Viewsonic gibi markalarla aynı ve buna marka logosu basıyorlar. Aynı zamanda Rampage bir panel üreticisi değil. Panellerini BOE, CSOT gibi çinli firmalardan alıyor.

Aynı zamanda Rampage bir panel üreticisi değil. Panellerini BOE, CSOT gibi çinli firmalardan alıyor.
Oraya gireceksek piyasada kendi panelini üreten monitör markası yok. Bu arada inanmazsınız ama bu KTC 20 yıldır panel üreten bir marka. Kasa kısmını bilmiyorum.

Oraya gireceksek piyasada kendi panelini üreten monitör markası yok. Bu arada inanmazsınız ama bu KTC 20 yıldır panel üreten bir marka. Kasa kısmını bilmiyorum.
Olay sadece panel değil ki? Kendi panelini üreten bi Samsung var, diğerlerini bilmiyorum.
Paneli zaten piyasanın yüzde 80'i diğer firmalardan alıyor ama en azından kasa kendilerine ait. Birde adamların kaliteli ürünleri de var. Rampage uygun fiyat odaklı ama bazen de iyi kazıklamasını bilen bir firma. Monitörlerini kesinlikle tercih etmezdim...
Son Donanım arşivi videosundaki Rampage monitör fena değildi ama kesinlikle tercih edeceğim bir şey değil.

Olay sadece panel değil ki? Kendi panelini üreten bi Samsung var, diğerlerini bilmiyorum.
Paneli zaten piyasanın yüzde 80'i diğer firmalardan alıyor ama en azından kasa kendilerine ait. Birde adamların kaliteli ürünleri de var. Rampage uygun fiyat odaklı ama bazen de iyi kazıklamasını bilen bir firma. Monitörlerini kesinlikle tercih etmezdim...
Son Donanım arşivi videosundaki Rampage monitör fena değildi ama kesinlikle tercih edeceğim bir şey değil.
Bu OEM üretici kısmında Türkiye'ye yeni gelmiş şaşırtıcı markalar var hep. KTC 20 yıldır panel üreten, OEM monitör ve televizyon üreticisi köklü bir marka, Segotep OEM PSU ve soğutucu üreticisi bir marka, Türkiye'ye yeni gelen klavye ve mouse markalarında bunu hep görebiliyoruz. Ön yargılı olmamak önemli.

Bu OEM üretici kısmında Türkiye'ye yeni gelmiş şaşırtıcı markalar var hep. KTC 20 yıldır panel üreten, OEM monitör ve televizyon üreticisi köklü bir marka, Segotep OEM PSU ve soğutucu üreticisi bir marka, Türkiye'ye yeni gelen klavye ve mouse markalarında bunu hep görebiliyoruz. Ön yargılı olmamak önemli.
Sırf Rampage gibi işi gücü marka basmak olan bir firmaya destek olmuş olmamak için bile ürünlerini almam, gram saygım yok o markaya. Gerekirse aynı fiyattan daha kötü ama 1-2 şey hariç marka basmayan bir şey olsun yine Rampage almam.
Kimseye almayın demem ama benim tercih edeceğim bir marka değil, alan alsın.

Geri