Neler Yeni

Nays Ücret iademi gerçekleştirmiyor

Merhaba arkadaşlar nays ile hepsiburada dan 229tl lik bir alışveriş yaptım ardından da 876tl lik bir alışveriş daha gerçekleştirdim 299tl lik alışverişimin %20lik iadesi yapıldı hepsipay kullanmadım iki alışverişimde de ama ikinci alışverişim(876tl) olan iadesi süreç dolmasına rağmen üç günlük iş günü süreci hala iade edilmedi edilmiyor desteğe yazdım incelenecek dendi beklemedeğim kaç gün süreceği belli değil

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
benimde yapmadılar ama 250 tl limitli haberin olsun

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
3 4 gün inceleme sürecinden sonra yatırıyorlar. Ben de Steam ve hb de yaşamıştım aynı sorunu desteğe yazdım. İncelenip geri dönüş yapılacak diyorlar. 3 4 gün sonra da geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde yapmadılar ama 250 TL limitli haberin olsun
Evet limiti aşmadan alışverişimi gerçekleştirdim ama böyle olması üzdü yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdım da bir şey değişmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 4 gün inceleme sürecinden sonra yatırıyorlar. Ben de Steam ve hb de yaşamıştım aynı sorunu desteğe yazdım. İncelenip geri dönüş yapılacak diyorlar. 3 4 gün sonra da geliyor
3-4 iş günü baya da sürüyormuş ☹️

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
1 hafta sürdü benim iadem.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam ben 2 aydır kullanıyorum naysı. Hiçbir işlemimde hediye para iadesi 24 saatten uzun sürmedi.

Aklıma şu geldi. Sipariş aşamasında kart ile ödeyi seçtikten sonra kart numarasını girdiğinizde Hepsiburada bazen tekrar hepsipay ile öde kutucuğu işaretli yapıyor. O son siparişinizde bu durum yaşanmış olabilir mi ?

Hocam ben 2 aydır kullanıyorum naysı. Hiçbir işlemimde hediye para iadesi 24 saatten uzun sürmedi.

Aklıma şu geldi. Sipariş aşamasında kart ile ödeyi seçtikten sonra kart numarasını girdiğinizde Hepsiburada bazen tekrar hepsipay ile öde kutucuğu işaretli yapıyor. O son siparişinizde bu durum yaşanmış olabilir mi ?
Bende yaşamıyordum ama bu sefer yaşadım hocam öyle bir durum olsa hepsipay diye geçiyor bende hepsiburada yazıyor işlemde

Top Bottom