10₺ sana 10₺ bana geliyorDavet kodu ile ne oluyor
Bende hiç öyle bir problem olmadı ama olan kişileri duydumnays bozdu para göndermek için işbankası hesabı falan istiyor başta çok iyiydi
hocam uygulama üzerinden para göndere basın işbankası hesabı istiyor10₺ sana 10₺ bana geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende hiç öyle bir problem olmadı ama olan kişileri duydum
Yooo benden istemedi. Yanlış bilgi vermeyin. İstediğiniz hesabı ekleyebiliyorsunuz. Enpara ekledim. Oradan alıp gönderebiliyorum.nays bozdu para göndermek için işbankası hesabı falan istiyor başta çok iyiydi
illa ss attıracanızYooo benden istemedi. Yanlış bilgi vermeyin. İstediğiniz hesabı ekleyebiliyorsunuz. Enpara ekledim. Oradan alıp gönderebiliyorum.
Yooo benden istemedi. Yanlış bilgi vermeyin. İstediğiniz hesabı ekleyebiliyorsunuz. Enpara ekledim. Oradan alıp gönderebiliyorum.
sa hocam teşekkürler konu için öncelikle ben nays sizden gördüm iş bankası hesabım var aynı zamanda papara tavsiye eder misiniz açmaya gerek var mıNays uygulaması yeni kampanyalarını tanıttı bugün oyun platformlarında %20 geri ödeme
Alıntıyı görüntüle
Kayıt olacak arkadaşlara özelden davet kodumu verebilirim
ee kardeşim yanlış bilgi mi bu şimdi ??
Nasil olur yapayim bende hemen3 yıllık gamepass 585'ten de ucuza gelir böyle, iyi baya