Neler Yeni

nazi aksesuarlarını nerden bulabilirim?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Milyonlarca insanı erkek, kadın, çocuk, yaşlı demeden işkencelerle öldüren eli kanlı örgütlere özenme bence. Ayrıca hiç de havalı değil.
Sen ve diğer kızgın emo atan arkadaşlar için ufak bir düzeltme yapayım , "Yahudileri öldürmek" derken şuan ki gibi alçaklardan bahsediyordum.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Sen ve diğer kızgın emo atan arkadaşlar için ufak bir düzeltme yapayım , "Yahudileri öldürmek" derken şuan ki gibi alçaklardan bahsediyordum.
Hangi alçak yahudiler? Nazilerin katliamında işkencelerle ölen yahudilerin tamamı sivil. Ölen 12 Milyon İNSANIN tamamı mı alçak?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hangi alçak yahudiler? Nazilerin katliamında işkencelerle ölen yahudilerin tamamı sivil. Ölen 12 Milyon sivilin tamamı mı alçak?
Devletin başındakiler :) ? Noldu başımıza Yahudi Guard mı çıktın şimdi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazık kafanıza.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Onların üretimi çoğu yerde yasak çarşı pazar gezersen anca bulursun

Yazık kafanıza.
Yahudileri koruyan adamlar suriyelilere de aynı korumayı yapıyor mu acaba

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bence de Yahudilerin öldürülmesi kötü değildi ama bazı iddialar var bu konuda Hitlerin bir proje olduğuyla alakalı zamanında kendi topraklarından kovulan Yahudiler bir gün bu topraklara tekrar geleceklerine dair yemin etmişler yani uzun lafın kısası Avrupa’daki yahudilerin tekrar kendi topraklarında bir devlet kurabilmesi için böyle bir proje yapılmış olabilir.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bence de Yahudilerin öldürülmesi kötü değildi ama bazı iddialar var bu konuda Hitlerin bir proje olduğuyla alakalı zamanında kendi topraklarından kovulan Yahudiler bir gün bu topraklara tekrar geleceklerine dair yemin etmişler yani uzun lafın kısası Avrupa’daki yahudilerin tekrar kendi topraklarında bir devlet kurabilmesi için böyle bir proje yapılmış olabilir.
Sanmıyorum hitlerin kafasında osmanlıda olduğu gibi cihan hakimiyeti vardı yani tekrar bir yahudi devletinin kurulması söz konusu değildi

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz

Yazık kafanıza.
Bir ırkçının ölümü, katliamı, işkenceyi güzellemesine çok da şaşırmadım açıkcası. Umarım bir gün sırf etnik kökenin veya milletin yüzünden öldürülmen hoş karşılanmaz. Keşke 1941-45'li yıllarda Nazi Almanyasında ailenle yaşayan bir yabancı olsaydın belki o zaman idrak edebilirdin bir şeyleri.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hitler'in haklı olduğu tek bir şey vardı , tüm Yahudileri öldürmek. Bu arada Nazilerin sevilecek hiçbir yani yoktur. Zamanında dünyadan gizli deneyler , masum ölümler vs. pek çok elinin kiri vardı.
Dünyanın gelişmesine ne kadar çok katkısının olduğunu araştırıp görebilirsiniz. Binlerce icat. Öldürdükleri vs vs tabii ki kötü şeyler orası ayrı. Sizi tekrar aramızda görmek güzel!

Top Bottom