Osmanlı.NAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)
İkisini de tercih etmezdim ama birisini edeceksem Naziler derdim. En azından Sovyetler gibi kendi halkını açlıktan öldürüp Türkleri acımasızca katetmediler.NAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)
Hiçbiri ikisi de birbirinden kötü dünyanın başına gelmiş en büyük belalardır bunlar, sadece Yusuf Kayaalp 2. Dünya savaşı hızlı anlatım izleyen bebeler lütfen Nazi sempatizanlığı yada sovyet sempatizanlığı yapmasınNAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)
NAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)
Ya hacı sen hayatında ne kadar tarih okudun da şu yorumu yapıyorsun nazilerin neler yaptığından haberin yok biraz araştırma yap lanazileri tercih ederim sovyetler diyen acaba biliyor mu kaç tane türkü katletti yahudi veya eşcinsel yoksa forumda nazi demeli
lan senden çok kitap okumuşluğum var ne konuşuyon sen naziler sovyetlerin yanında 0 bile stalinin yaptıklarına bak biraz bakalım hitlerden kaç kat fazla insan öldürmüş anime izlemekten kafa kalmamış tabiYa hacı sen hayatında ne kadar tarih okudun da şu yorumu yapıyorsun nazilerin neler yaptığından haberin yok biraz araştırma yap la