Romalu lakaka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 769
verdikleri alyanlar ile esnet yapamazsan youtube da montaj videosu var oradan takip et.North bayou f80 modeli elime yeni ulaştı kurulumda herşeyi düzg7n yaptım fakat baş kısmı yamuk geldi ve hiçbir şekilde dönmüyor yardımcı olursanız sevinirim
Arkadan alyansla esnek güç uygulayarak çevir mutlaka döner
verdikleri alyanlar ile esnet yapamazsan youtube da montaj videosu var oradan takip et.
Şuan yamukta olsa taktım monitoru yine donmuyor nerden esneteceğimi aciklar misinizNormalde zorlayınca dönmesi lazım dönmüyorsa baş kısmının arkasında alyan anahtarı girişi var oradan biraz yumuşatıp döndürebilirsin. Tekrar paketlemek istersen de baş kısmı bu şekilde yamuk olmadan kutuya girmiyor bilgin olsun
Hocam baktım da hangisi hatırlamıyorumŞuan yamukta olsa taktım monitoru yine donmuyor nerden esneteceğimi aciklar misiniz
her erkeğin adamlığa adım attığı andır sert çevireceksin kardeşimNorth bayou f80 modeli elime yeni ulaştı kurulumda herşeyi düzg7n yaptım fakat baş kısmı yamuk geldi ve hiçbir şekilde dönmüyor yardımcı olursanız sevinirim
Hocam onu yumuşatan bir şey yokmuş galiba güç uygulayarak dondurmdum monitoru takınca rahat dönuyor teşekürlerHocam baktım da hangisi hatırlamıyorum
4:40 sonrası