Neler Yeni

NBA 2K21 VS KASMA TAKTİKLERİ

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
NBA2K21 de kullandıgınız hızlı vc kasma taktikleri neler paylaşırsak birbirimize yardımcı oluruz
MyPARK'ta bazen 2xVC etkinlikleri oluyor, onun dışında günlük daily spinden de VC çıkabilir, onu yapın her gün. Bir de MYPARK'ta günlük challenge'lar oluyor, atıyorum 5 asist yap 5k VC, triple-double yap 5k VC gibi. Onları da yapabilirsin. Ayrıca eşit süre oynamada MyPARK offline maçtan daha fazla VC veriyor MyCareer'da.
:)

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
MyPARK'ta bazen 2xVC etkinlikleri oluyor, onun dışında günlük daily spinden de VC çıkabilir, onu yapın her gün. Bir de MYPARK'ta günlük challenge'lar oluyor, atıyorum 5 asist yap 5k VC, triple-double yap 5k VC gibi. Onları da yapabilirsin. Ayrıca eşit süre oynamada MyPARK offline maçtan daha fazla VC veriyor MyCareer'da.

kral

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
@strive_for_greatness

🤩

Top Bottom