semihbarbak
80+
NBA2K21 de kullandıgınız hızlı vc kasma taktikleri neler paylaşırsak birbirimize yardımcı oluruz
@strive_for_greatnessNBA2K21 de kullandıgınız hızlı vc kasma taktikleri neler paylaşırsak birbirimize yardımcı oluruz
MyPARK'ta bazen 2xVC etkinlikleri oluyor, onun dışında günlük daily spinden de VC çıkabilir, onu yapın her gün. Bir de MYPARK'ta günlük challenge'lar oluyor, atıyorum 5 asist yap 5k VC, triple-double yap 5k VC gibi. Onları da yapabilirsin. Ayrıca eşit süre oynamada MyPARK offline maçtan daha fazla VC veriyor MyCareer'da.NBA2K21 de kullandıgınız hızlı vc kasma taktikleri neler paylaşırsak birbirimize yardımcı oluruz
kralMyPARK'ta bazen 2xVC etkinlikleri oluyor, onun dışında günlük daily spinden de VC çıkabilir, onu yapın her gün. Bir de MYPARK'ta günlük challenge'lar oluyor, atıyorum 5 asist yap 5k VC, triple-double yap 5k VC gibi. Onları da yapabilirsin. Ayrıca eşit süre oynamada MyPARK offline maçtan daha fazla VC veriyor MyCareer'da.
@strive_for_greatnessRehber - [ÖĞRETİCİ] NBA 2K21'e Giriş, Yeni Oynayacaklar İçin Rehber!
Evet sevgili dostlar, bugün Epic Games'te ücretsiz olan NBA 2K21 oyununu ilk kez oynayacaklar için, oyunun mantığını, modlarını vb. açıklamak üzere öğretici bir rehber yaptım, umarım yardımcı olur ; BAŞLAYALIM! 1) MyCAREER Modu, MyPARK ve Offline Mod Evet, nedir bu mod? MyCAREER, adından da az...forum.donanimarsivi.com
MyPARK'ta bazen 2xVC etkinlikleri oluyor, onun dışında günlük daily spinden de VC çıkabilir, onu yapın her gün. Bir de MYPARK'ta günlük challenge'lar oluyor, atıyorum 5 asist yap 5k VC, triple-double yap 5k VC gibi. Onları da yapabilirsin. Ayrıca eşit süre oynamada MyPARK offline maçtan daha fazla VC veriyor MyCareer'da.