Neler Yeni

NBA 2K23'e 28gb'lık güncelleme geldi?

ByMhoNN

80+
Bugün oyunu açmaya çalıştım güncelleme dosyayı hata veriyordu. Hataya baktım yeterli alan yok 70gblik dosya silmeniz lazım diyordu şaşırdım, hallettim. Dosyayı indirmeye başladım 28gblik güncelleme gelmişti. 28gb çok değilmi ya neredeyse yeni bir oyun boyutunda bu güncellemenin ne olduğunu bilen varmı?

[XEROX]

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan Ergül
Oyunun yaptığı güncelleme hakkında bilgim yok ama oyunlar böyle yüksek boyutlu güncellemeler yapar ,normal bir şey yani.

ByMhoNN

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun yaptığı güncelleme hakkında bilgim yok ama oyunlar böyle yüksek boyutlu güncellemeler yapar ,normal bir şey yani.
Yabancı kaynaklara baktım sezon geçiş güncellemesi diyolar yani normalmiş. İlk defa çıkmış bir oyunda bu kadar büyük bir güncellemeyle karşılaştığım için acaba sorunmu var bugmu oldu falan diye düşündümde normalmiş galiba. Yinede şaşırtıcı.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Yabancı kaynaklara baktım sezon geçiş güncellemesi diyolar yani normalmiş. İlk defa çıkmış bir oyunda bu kadar büyük bir güncellemeyle karşılaştığım için acaba sorunmu var bugmu oldu falan diye düşündümde normalmiş galiba. Yinede şaşırtıcı.
Fortine'a 50-60 gb güncelleme geliyordu bir aralar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,593
İsim
Kerem Çavuş
Atomic heart a 45 gb güncelleme geldi oyunu yanlışlıkla sildim sandım

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Eray Yılmaz
neyi şaşırtıcı gayet normal yani warzona 100 gb günceleme geliyordu 3 yıl önce bumu şaşırtıcı.

ByMhoNN

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neyi şaşırtıcı gayet normal yani warzona 100 gb günceleme geliyordu 3 yıl önce bumu şaşırtıcı.
Daha önce bahsettiğiniz oyunları oynamadığım için ve ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için şaşırdım ve endişelendim. Anormal bir şey olmadığından herkes bahsetmiş zaten.

Top Bottom